Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HCB’92 B1 - Avanti B1
 

 

HCB’92 B1 overtuigende overwinning op Avanti B1

Zaterdag 25 augustus ging de handbal veld competitie van start. Ook voor HCB`92 meisjes B in een geheel nieuwe samenstelling. Ze moesten starten zonder enige training gehad te hebben tegen Avanti. Daarom moesten ze van de coach eerst goed warm lopen, aan blessures heeft niemand iets.

De opdracht was om samen als team lekker te ballen en kijken of je elkaar een beetje kan vinden in het veld. HCB’92 ging voortvarend van start. Meteen de eerste aanval scoorde Anouk F. al. Helaas gaf Avanti daar meteen een antwoord op. Daarna eerst de verdediging goed neer gezet en goed samen gaan werken. In een mum van tijd was het 7-1 voor de Boxtelse dames. Even kwam er een dipje in de verdediging en kwam Avanti terug tot 8-4. De thuisploeg ging de rust in met 9-4 voorsprong.

Na de rust denderde HCB’92 gewoon door. Een paar kleine missertjes waaruit de tegenstander nog 2 doelpunten kon scoren, maar verder kwam de uitploeg niet. Bijna iedereen uit het team had een doelpoging gewaagd voordat het eindsignaal klonk. Een overtuigende overwinning met een eindstand van 17-6. 

Een hele goede start dit seizoen.

Bron : www.HCB `92.nl
Meer HCB`92 handbal nieuws >>>>


25-08-2018
 
 
HCB’92 B1 - Avanti B1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)