Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HCB'92 D1 - Olympia'89/Dos'80 D1    
 

 

Toch verlies HCB'92 D1 - Olympia'89/DOS'80 D2 na spannende wedstrijd.

Met aanvulling van de E- jeugd gingen de meiden HCB van start tegen de jongens en meiden van Olympia/DOS.Ondanks goed verdedigen, en keepen van Eliza Vd Laar, komt HCB toch op 0-2 achterstand.

De meiden van HCB lieten dit niet op zich zitten en door goals van Lincy v. Tilburg en Jara Schoenmakers werd het al snel weer gelijk. Daarna wist Olympia/ DOS toch weer uitbreiding lopen naar 2-4. Maar een goed spelend HCB, die in de aanval bleven lopen en de ruimte zoeken, wisten wederom door Lincy v Tilburg en Jara Schoenmakers op gelijke hoogte te komen. Daarna was de beurt weer aan Olympia/DOS om een paar keer te scoren. 4-7. Maar de meiden van HCB gaven niet op en wisten met mooie goals van Lenne vd Langenberg, Denya Schimmel en Jara Schoenmakers voor rust nog op 7-7 terug te komen.

Na rust leek het dezelfde kant in te gaan, 7-8 en dan weer 8-8 door Lenne vd Langenberg. Daarna kreeg HCB het moeilijker. Het verdedigen werd slordiger en ook in de aanval wilde het niet goed lukken. Na 2 goals van Olympia/DOS wist Susanne Schouten er toch 9-10 van te maken. Ondanks dat HCB ervoor bleef gaan, lukte het niet om te voorkomen dat Olympia/DOS uitliep naar 9-14. Het lukte Lincy v Tilburg nog wel om de 10e goal in de wedstrijd voor HCB te maken. Maar Olympia/DOS ging er met de winst vandoor. De eindstand na deze toch leuke en spannende pot; 10-15.

Bron :www.hcb92handbal.nl
Meer HCB`92 handbal nieuws >>>>


18-05-2019
 
 
HCB'92 D1 - Olympia'89/Dos'80 D1    
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)