Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HCB'92 E1 - Bergeijk E1
 

 

HCB'92 E1 verliest eerste wedstrijd nieuw seizoen.

De eerste training na de vakantie moet nog komen, maar de eerste wedstrijd van een nieuw veldseizoen is gespeeld. Voor HCB'92 E1 met grotendeels een nieuw team. Een groot deel van het team van vorig jaar is doorgestroomd naar de D1. Met 3 speelsters van vorig jaar, doorstroom vanuit de F en nieuwe handbalsters begon het team met veel zin aan de wedstrijd. Tegenstander: Bergeijk E1. Eerste helft stond heel vertrouwd Robi S., in de goal. Ze liet zien het keepen nog niet verleerd te zijn. Een onvermoeibare Yuna P. probeerde in het veld de nieuwelingen een beetje mee te sturen. Dit leidde tot mooie aanvallen, waar ook kansen uit voortkwamen. Helaas stond ook bij Bergeijk een goede keeper, die de kansen van Lynn B, Sanne S. en Yuna P wist te stoppen. 

Verdedigend maakte De boxtelse dames het Bergeijk niet makkelijk maarthuisploeg gaf niet op en wist enkele kansen te creëren. Tot 2x achter elkaar wisten ze keeper Robi S. te passeren. 

Maar aan de andere kan lukte het Yuna P. na een 9-meter worp die ze mooi teruggespeeld kreeg van Laura R. te scoren. Het hardwerkende team van HCB'92 werd nog een paar keer gepasseerd. Robi S. wist verschillende schoten op goal te stoppen maar ook zij kon niet voorkomen dat Bergeijk uitliep naar 1-6. 

De 2e helft stond Yuna P. in de goal. Zij liet al snel zien ook dit te kunnen en wist een paar goede kansen van Bergeijk te stoppen. Bergeijk wist toch weer als eerste te scoren en op 1-7 te komen. De meiden van HCB'92 bleven goed samenspelen. Er werd steeds rondgespeeld naar iedereen. Zo kreeg Robi S. een bal aangespeeld op de 9-meter. Met een snelle draai wist zij met een stakke bal de verdediging en keeper van Bergeijk te verassen en de stand naar 2-7 te brengen. Steeds vaker werd ook Luna goed aangespeeld als ze vrij stond op de cirkel. Helaas lukte het haar niet om de goede keeper te passeren. Ook kansen van Lynn B. wilden er niet in. Laura R. probeerde het ook nog een paar keer van afstand, maar ook haar lukte het niet om te scoren. Het spelen zonder wissel zorgde toch voor enige vermoeidheid bij de fanatieke meiden van HCB'92. Bergeijk wist hier nog een aantal keer van te profiteren. Hierdoor kwam de eindstand uit op 2-13. 

De wedstrijd werd weliswaar verloren, maar met de inzet en het goede samenspel verwacht ik een mooi handbalseizoen voor dit HCB'92 E1.

Bron : www.HCB `92.nl
Meer HCB`92 handbal nieuws >>>>


25-08-2018
 
 
HCB'92 E1 - Bergeijk E1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)