Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Goodflooring H.M.C. D1 - HCB’92 D1
 

 

Goodflooring H.M.C. D1 te sterk voor goed spelend HCB’92 D1

Meteen de eerste aanval kreeg HMC een terechte strafworp, nadat Luna v Uden aan de noodrem moest trekken. Keeper Robi Schoenmakers zat er echt bij, maar kon niet voorkomen dat er gescoord werd. Er volgde een paar mooie tegenaanvallen van HCB’92, met knappe doelpogingen van Denya Schimmel vanuit de rechterhoek.

Helaas werden deze gestopt door de goede keeper van HMC. Aan de andere kant wist HMC keepster Robi Schoenmakers wel te passeren en op 2-0 te komen. Er werd goed verdedigd door de meiden van HCB’92, er werd hier goed samengewerkt. In de aanval werd goed naar elkaar gekeken en regelmatig de vrije speelster gevonden. Dit resulteerde in een paar mooi doelpogingen, met een schijnbeweging van Suzanne Schouten. Maar ook nu bleek de keeper van HMC niet te passeren. Een momentje van slordig balverlies van HCB’92 leidde tot de 3-0. De uitploeg kreeg het vanaf nu even moeilijk, ondanks goed verdedigen en samenspelen wist HMC regelmatig het doel te treffen. Keeper Robi Schoenmakers wist er wel enkele te stoppen, maar de schoten waren veelal erg zuiver en hard. Zo werd het in korte tijd toch 6-0. Daniëlle de Ruijter kreeg aan de andere kant de kans om via een strafworp van de 0 af te komen. Wat niet lukte. HCB’92 gaf niet op en bleef op zoek naar de tegengoal. Uiteindelijk lukte het Luna van Uden na een paar pogingen om Jara Schoenmakers te bereiken die voor rust nog voor de 6-1 zorgde.

Na rust werd al meteen weer duidelijk hoe goed de keeper van HMC was, zij wist een mooi schot van Jara Schoenmakers te stoppen. De tegenaanval eindigde met een loeihard schot van afstand wel tot een goal, snel gevolgd door de 8-1. Keepster Denya Schimmel wist een strafworp te stoppen, maar kon een 9-1 voorsprong niet voorkomen. Een mooie actie van Jara Schoenmakers ging nog net voor langs. Maar de boxtelse dames hielden vol en wisten Jara Schoenmakers een paar keer goed aan te spelen. Zij kon scoren en er 9-3 van maakte. Na de 10-3 had Robi Schoenmakers een leuk schot op goal, maar die wilde er niet in. Denya Schimmel stond goed te keepen en stopte verschillende doelpogingen van HMC. Luna van Uden ging knap alleen door en wist er zo 10-4 van te maken. Ook Laura Rokuszewska kreeg een mooie kans, maar die werd weer gestopt door de goede keeper van HMC. HMC wist aan de andere kant nog wel een paar keer de keeper te passeren. Met o.a nog een schot van Robi Schoenmakers lukte dat HCB’92 niet meer.

Eindstand na een leuke wedstrijd voor het publiek; 13-4 in voordeel van de thuisploeg Goodflooring H.M.C. D1.

Uitslagen 23-24 november

23 november
Goodflooring HMC D1 - HCB'92 D1                   13-4

24 november
Aristos/HCB'92 HS2 - Acritas HS2                     27-18

Programma 30 - 2 november / december

30 november (Thuiswedstrijd Pius X, Liempde)
HCB'92 D1 - Blauw Wit D1                               10.05 uur
HCB'92 E1 - R.H.V. E1                                     10.55 uur
HCB'92/Zephyr DC1 - Dos'80/Olympia'89 DC1   11.55 uur

30 november (Uitwedstrijd Someren)
Handbal Someren HB1 - Zephyr/HCB'92 HB1    12.00 uur
1 december (Thuiswedstrijd Pius X, Liempde)
HCB'92 DS1 - DOS'80/Olympia'89 DS3             10.20 uur
HCB'92 DA1 - Heerle DA1                                11.45 uur

1 december (Uitwedstrijd Heesch)
Olympia'89/DOS'80 HS4 - Aristos/HCB'92 HS2  10.45 uur
2 december (Thuiswedstrijd Pius X. Liempde)
HCB'92 recr. - Bergeijk recr.                            20.30 uur


Bron :www.hcb92handbal.nl
Meer HCB`92 handbal nieuws >>>>


23-11-2019
 
 
Goodflooring H.M.C. D1 - HCB’92 D1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)