Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

EMM ds1 - White Demons ds1
 

 

Offday 1e dames team White Demons

Zondag 8 februari reisden de dames van  White Demons af naar Vlissingen voor de competitiewedstrijd tegen EMM. De dames begonnen  voorzichtig aan de wedstrijd terwijl EMM meteen ten strijde trok en de dames van White Demons verrasten met druk naar voren en goede afstandsschoten die doel troffen.
White Demons kon hier maar weinig tegenover zetten en lieten zich gedwee aftroeven op alle fronten.
Verkeerde afspeelballen , slecht vangen en verkeerde keuzes maken leidde tot een achterstand met de rust van 14 - 8 voor EMM.

Na de pauze veranderde er niet veel en gaf de coach speeltijd aan de jongeren. Ook zei konden het tij niet keren en langzamerhand liep de achterstand op naar een 22-15  eindstand voor EMM. Na een prachtige wedstrijd van vorige week , was het zondag een desillusie.

Hopelijk herpakken de dames zich na de carnavalsvakantie over 3 weken in de thuiswedstrijd tegen PSV .

Auteur C Hogenboom
Meer White Demons handbal nieuws >>>>


08-02-2015
 
 
EMM ds1 - White Demons ds1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)