Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HABO - White Demons
 

 

White Demons verliest van kampioenskandidaat

Zaterdagavond togen de dames van White Demons vol goede moed naar Boekel voor de competitiewedstrijd tegen HABO. De eerste twintig minuten gingen gelijk op. Het betere spel was voor HABO, maar door de snelle uitvallen van White Demons wist de Boxtelse Marit Hogenboom het doel vijf maal te vinden in de eerste helft. De laatste 10 minuten speelde White Demons in ondertal doordat een paar speelsters al of niet terecht een tijdstraf kregen. HABO kreeg in de eerste helft ook 9 strafballen waarvan er maar één werd gemist. De ruststand was 14 - 9 in het voordeel van HABO.

White Demons pakte de zaken in de tweede helft energieker aan en werd het een mooie levendige wedstrijd. Kansen aan weerszijden.
Marit Hogenboom wist het doel nog vier keer te vinden waardoor ze topscoorster werd in deze wedstrijd. Lisa Heijstek en de Boxtelse Liesbeth Zink wisten ook nog een paar keer te scoren, maar men kwam uiteindelijk een paar doelpunten tekort.
De eindstand was 27 - 24 in het voordeel van HABO.

Komend weekend zijn de dames vrij maar op zaterdagavond 25 oktober spelen de dames een thuiswedstrijd tegen het eerste damesteam van Helios.
Aanvang is om 21.00 uur in de Sporthal 't Ruiven in Berkel Enschot

Auteur C Hogenboom
Meer handbal nieuws >>>>


11-10-2014
 
 
HABO - White Demons
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)