Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Handbal Someren Ds1 - White Demons Ds1
 

 

White Demons Ds 1 inspiratieloos tegen Handbal Someren

Zondag 29 maart omdat in deze competitie de kampioen en de degradant al bekend zijn neemt de coach van White Demons de laatste wedstrijden waar om speelsters in te passen en spelpatronen uit te proberen. Nu stond de uitwedstrijd tegen Handbal Someren op het programma die redelijk fysiek spelen. White Demons kwam redelijk snel uit de startblokken en kwam met 1 - 0 voor te staan, maar Handbal Someren had vrij snel de stand weer omgedraaid naar een 3 - 1 voorsprong. White Demons was gelijkwaardig aan Handbal Someren en halverwege stond er 5 - 5 op het scorebord.
Verdedigend stond White Demons zijn mannetje en stond het blok Hannah van Disseldorp en Marit Hogenboom als een huis, alleen aanvallend konden de dames uit Berkel-Enschot geen potten breken. De hoeken werden niet gebruikt, er werd geen druk naar voren gezet en de wil om te winnen straalde een deel van de selectie niet uit. Dit resulteerde in een ruststand van 7 - 6 in het voordeel van Handbal Someren.

Waar men verwachtte dat White Demons de wedstrijd naar zich toe zou trekken kwam bedrogen uit. Aanvallend werd er veel balverlies geleden.
Niet goed opletten, slap aanspelen,geen beweging zonder bal en geen dreiging naar voren waren ingrediƫnten waar Handbal Someren wel raad mee wist.
Langzaam liep Handbal Someren uit en inspiratieloos lieten de dames van White Demons het allemaal gebeuren.
Handbal Someren won de wedstrijd met 14 - 11

Hopelijk krijgen de supporters meer beleving te zien in de laatste thuiswedstrijd van het seizoen op zaterdagavond 11 april tegen Goodflooring H.M.C. Deze wedstrijd begint om 21.00 uur in sporthal 't Ruiven in Berkel-Enschot en het zal tevens de laatste wedstrijd van Yvonne van Esch zijn in het 1e damesteamvan White Demons. Yvonne van Esch bedankt voor het vele handbalplezier dat je de supporters van White Demons hebt gegeven.

 

Auteur C Hogenboom
Meer handbal nieuws >>>>


29-03-2015
 
 
Handbal Someren Ds1 - White Demons Ds1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)