Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HVW ds1 - White Demons ds1
 

 

Derde verliespartij White Demons

Zondagmiddag togen de dames van White Demons naar Wanroij voor de wedstrijd tegen HVW Bouwcenter. White Demons, dat geteisterd wordt door kleine blessures bij bepalende speelsters, kwam fel uit de startblokken maar kwamen door stevig spel van de dames uit Wanroij in de problemen.
Waar de ervaren speelsters node gemist werden, liep HVW Bouwcenter uit naar een ruststand van 11-7 in hun voordeel. HVW Bouwcenter wist de verschillende strafballen door de scheidsrechter gegeven te verzilveren . Ook kreeg White Demons verschillende tijdstraffen aan hun broek.

In de tweede helft speelden een paar ervaren speelsters een kleine periode mee en liep de ploeg aan hun hand langzaam in tot 15-14.
Op dat moment kreeg de spelverdeelster van White Demons voor de derde keer een tijdstraf en dat betekende dat ze de wedstrijd niet meer uit mocht spelen.
Toch vochten de dames als leeuwen om bij te blijven , maar gemakkelijk gegeven strafballen bepaalden uiteindelijk de eindstand op 22-18.

Aanstaande zaterdag 8 november spelen de dames om 21.00 uur hun derde thuiswedstrijd van dit seizoen tegen E.M.M. uit Middelburg in sporthal 't Ruiven in Berkel-Enschot.
E.M.M Middelburg draaide afgelopen seizoen in de top mee voor het kampioenschap, dus kunnen de dames van White Demons wel wat ondersteuning van de eigen supporters gebruiken in deze op voorhand moeilijke wedstrijd.

Auteur C Hogenboom
Meer White Demons handbal nieuws >>>>


02-11-2014
 
 
HVW ds1 - White Demons ds1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)