Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Swift Ds1 - White Demons Ds1
 

 

Zwakke vertoning  dames White Demons in Helmond

Zaterdagavond 21 maart waren de dames van White Demons naar Helmond getogen voor de wedstrijd tegen de dames van Swift. Op voorhand had de coach van White Demons aangegeven andere speelsters wat meer speeltijd te geven met het oog op het nieuwe seizoen. In de eerste twintig minuten ging de wedstrijd gelijk op met over en weer kansen, waarbij opviel dat de scheidsrechter kwistig strooide met strafballen in het voordeel van Swift, waarbij niet altijd duidelijk was waarvoor deze gegeven werden en ook werd een doelpunt van Swift toegekend terwijl de bal de doellijn totaal niet was gepasseerd.

De laatste tien minuten voor de rust werden er diverse speelsters vervangen zoals aangegeven, waardoor het rommelig werd en niet duidelijk was welke taken sommige speelsters moesten uitvoeren, zodat de score plotseling opliep naar een 12-8 ruststand in het voordeel van Swift.
Swift scoorde vooral vanuit stilstaande situaties, waarbij dames van White Demons te laat uitstapten op vooral de opbouwer van Swift. White Demons was hierbij niet scherp genoeg en geconcentreerd.
Na de rust  begon het team in dezelfde samenstelling als waarmee de rust bereikt was.
Chaos was na de rust compleet en in no time stond Swift met 22 - 11 voor. Gebrek aan inventiviteit, slap aanpakken en de wil om te winnen ontbrak in deze fase volledig bij de dames van White Demons.
Na een kwartier in de tweede helft wisselde de coach een paar speelsters en kwam er weer meer evenwicht in het team. Niet dat het met deze achterstand direct begon te draaien, maar er kwam ook meer beleving in het team. De achterstand werd niet meer groter en uiteindelijk kwam er de grootste nederlaag van dit seizoen op het scorebord : 28 - 16 in het voordeel van Swift.
Het wordt nog een hele klus voor de coach om voor het volgende seizoen een goede balans in het team te krijgen.
Volgende week zondag 29 maart kunnen de dames van White Demons het blazoen weer oppoetsen in de uitwedstrijd tegen Handbal Someren.

Deze wedstrijd wordt gespeeld in sporthal De Postel in Someren en begint om 15.00 uur21-03-2015
 
 
Swift Ds1 - White Demons Ds1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)