Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Tachos ds1 - White Demons ds1
 

 

Tachos net te sterk voor White Demons

Waalwijk was de volgende halteplaats in deze handbalcompetitie. Het eerste damesteam van Tachos was nu de tegenstander waar eerder in deze competitie net van werd gewonnen. De derby leeft altijd bij beide teams in Midden-Brabant en men wil eigenlijk niet verliezen van elkaar. De dames van White Demons kwamen goed uit de startblokken en liepen al snel uit naar een 3 - 8 voorsprong. Via snelle aanvallen en goed combinatiespel werd deze voorsprong verkregen. Toch kwam er zand in de motor van de dames van White Demons. De combinaties liepen niet meer en er werd veel onnodig balverlies geleden .

De ruststand werd nog bereikt met een 10 - 12 voorsprong.
Na de theepauze kwam Tachos erg gemotiveerd uit de kleedkamer terug en hadden ze de instructies van hun trainer om vooral verdedigend de boel dicht te houden, goed in hun oren geknoopt.
White Demons kwam er niet meer door en de dames van Tachos liepen van een achterstand uit naar een voorsprong. Ook door de scheidsrechter gegeven 2 - minutenstraffen kwamen de dames uit Berkel-Enschot steeds in ondertal te staan waardoor het steeds moeilijker werd om iets te forceren.
Door foute afspeelballen werd Tachos diverse keren in gelegenheid gebracht om een break uit te voeren en te scoren. Ondanks nog een paar mooi geboden kansen werd er uiteindelijk verloren met 20 - 19.

Komend weekend staat de moeilijke thuiswedstrijd tegen HABO'95 op het programma.
Hopelijk weten de dames zich dan te revancheren.
De wedstrijd aanstaande zaterdagavond begint om 21.00 uur in sporthal 't Ruiven in Berkel-Enschot.

Auteur C Hogenboom
Meer handbal nieuws >>>>


10-01-2015
 
 
Tachos ds1 - White Demons ds1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)