Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

White Demons DS1 - Elshout DS1
 

 

White Demons onderuit tegen Elshout

De dames van White Demons zijn gisterenavond onnodig onderuit gegaan tegen de dames van Elshout. In de wedstrijd ,die in beginsel gelijk opging, kwamen de dames van White Demons vooral steeds op achterstand door de goed genomen vrije worpen van de rechter opbouwer van Elshout. Deze speelster profiteerde vooral van haar lengte bij het nemen van haar worpen en trof steeds het doel. Door hard te werken en snel combinatiespel werd de rust ingegaan met een kleine achterstand van 8 - 9. Na de rust kregen onze dames meer grip op de rechter opbouwer, die nu minder succesvol was met haar schoten en door goed samenspel kwamen de dames van White Demons halverwege de tweede helft op een voorsprong van 13 - 12.

De wedstrijd werd gespeeld onder een zeer zwakke leiding en dit leidde tot een zeer rommelig slot van de wedstrijd, waarbij speelsters niet meer in hun spel kwamen. Mede hierdoor werd de wedstrijd aan het einde uit handen gegeven en verloren de dames van White Demons met 14 - 18.

De dames zullen zich ongetwijfeld willen revancheren en spelen op zondag 30 november hun uitwedstrijd tegen de dames van Bergeijk.
Aanvang van de wedstrijd is 12.30 uur in sporthal "De Drie Eiken" in Bergeijk.

Auteur C Hogenboom
Meer White Demons handbal nieuws >>>>


22-11-2014
 
 
White Demons DS1 - Elshout DS1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)