Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

White Demons Ds1 - Goodflooring HMC
 

 

White Demons neemt met zege afscheid van Yvonne van Esch

De dames van White Demons hebben op feestelijke wijze afscheid genomen van Yvonne van Esch met een zege op Goodflooring HMC uit Raamsdonkveer. Yvonne van Esch luisterde haar afscheid ook nog op met een mooi doelpunt.

Vanaf het begin van de wedstrijd was wel duidelijk dat de dames van White Demons gebrand waren op een overwinning om zo Yvonne van Esch in het zonnetje te zetten. White Demons startte sterk en liep al vrij snel uit naar een  6 -2 voorsprong die gedurende het verloop van de wedstrijd langzaam werd uitgebouwd.

Vooral op het wapen snelheid hadden de dames uit Raamsdonkveer geen antwoord en moesten de aanvallen van White Demons fysiek verstoord worden.
Dit lukte maar gedeeltelijk en dit kostte veel conditie bij Goodflooring HMC dat bij deze dames langzaam begon op te breken.
De linkeropbouwer van Goodflooring HMC was eigenlijk het sterkste wapen met een geweldig schot, maar ook zij kon het tij niet keren.

De ruststand werd bereikt met een 15 - 9 voorsprong voor de dames uit Berkel-Enschot.
Ook in de tweede helft bleef White Demons de bovenliggende partij dat middels snelle breaks en wissels de verdediging van Goodflooring HMC uit elkaar speelde. Vooral door veel overtredingen te veroorzaken probeerde Goodflooring HMC het roer recht te houden en de score zo laag mogelijk te houden. Dit lukte niet en de dames van White Demons stevenden op een mooie eindstand af op het scorebord van 26 - 17 in hun voordeel ,mede tot stand gekomen door het uitstekende keeperswerk van Kristel Bertens.

Twee minuten voor tijd werd de wedstrijd door de scheidsrechter stil gelegd en kreeg Yvonne van Esch haar applauswissel. Vele jaren heeft zij in het eerste team van de dames haar beste beentje voor gezet en werd zij met een welverdiend applaus van het publiek bedankt voor haar werk en inzet voor het team.

De scores in deze wedstrijd waren :

Patty van Esch 3,  Yvonne van Esch 1, Hannah van Disseldorp 2, Marijke Panis 4, Marit Hogenboom 5, Liesbeth Zink 5, Laura van Gils 3, Sabine van de Wiel 2 en Tessa van Broekhoven 1.
Tevens speelde Lisa Hijstek weer korte periodes mee om spelritme op te doen na haar langdurige blessureleed.11-04-2015
 
 
White Demons Ds1 - Goodflooring HMC
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>


Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)