Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

White Demons DS1 - Habo`95 DS1
 

 

White Demons mist finesse tegen Habo"95

De dames van White Demons wisten vantevoren dat tegen de nummer twee van de ranglijst het moeilijk zou worden om de punten in eigen huis te houden.De uitwedstrijd in Boekel had geleerd dat er een sterk collectief tegenover de dames uit Berkel-Enschot stond met een sterke cirkelloopster en een goede linker opbouwer met een fantastisch afstandsschot.

White Demons liep vanaf het begin achter de feiten aan en stond vrij snel met 1 - 4 achter. Door blessures is de selectie in breedte momenteel wat aan de krappe kant , maar White Demons miste het gogme om de ruimte die Habo'95 weg gaf niet te benutten waardoor White Demons niet dichterbij kwam en de rust met een achterstand van 6 - 9 werd ingegaan.

De tweede helft werd in beginsel voortvarend aangepakt , maar het scheidsrechterskoppel was te nadrukkelijk in de wedstrijd aanwezig waardoor beide teams niet in hun spel kwamen.  Heel veel 2-minutenstraffen waardoor beide teams vaak incompleet op het veld stonden , gaven een rommelig spelbeeld te zien.
Ook de toeschouwers konden de scheidsrechters maar moeilijk in hun beslissingen volgen.
Aan beide teams was het te danken dat de wedstrijd sportief bleef.
White demons wist door hun inzet toch nog terug te komen , maar een nederlaag was onafwendbaar.
Habo '95 won met 17 - 19 .

Volgende week zondag 25 januari spelen de dames van White Demons een uitwedstrijd tegen de koploper in Uden ,  namelijk Helios.
Deze wedstrijd begint om 13.15 uur  in sporthal 't Stigt. 

Auteur C Hogenboom
Meer White Demons handbal nieuws >>>>


17-01-2015
 
 
White Demons DS1 - Habo`95 DS1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)