Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

White Demons Ds1 - HMC Ds1
 

 

White Demons met verlies winterstop in

De dames van White Demons hebben zichzelf een slechte dienst bewezen door onnodig hun uitwedstrijd in Raamsdonkveer tegen de dames van Goodflooring HMC te verliezen. White Demons leek de weg naar boven gevonden te hebben, maar dat bleek zondagmiddag een misvatting te zijn. De dames startte nog redelijk in de eerste helft waar het spel op en neer ging in een laag tempo. Ook met de score hield White Demons gelijke tred met de dames van Goodflooring HMC. Zo nu en dan werd er een 2 minutenstraf uitgedeeld aan White Demons, omdat de leidsman steeds in de vermeende overtredingen trapte die de dames van White  Demons zouden maken. Vooral de rechter opbouwer van Goodflooring HMC had veel ervaring op dat gebied. Toch ging White Demons met een 12 - 10 voorsprong de kleedkamer in met de rust.

Na de pauze was er niets meer terug te vinden van de wilskracht om de wedstrijd tot een goed einde te brengen.  Slecht combineren, fout aanspelen van de bal en ongeconcentreerdheid deed de stand in een vrij korte tijd omdraaien naar een voorsprong van 17 - 14 in het voordeel van de dames van Goodflooring HMC. Ook kreeg HMC diverse strafballen. De selectie van Corné Vugts kon niet echt meer aandringen om toch nog een redelijk resultaat uit het vuur te slepen. Uiteindelijk werd de wedstrijd door Goodflooring HMC met 24 - 20 gewonnen van de dames van White Demons. Hopelijk zijn na de winterstop de speelsters weer scherp en hopen we dat in de tweede helft van de competitie de dames weer daar komen waar we altijd minimaal thuis horen , namelijk in de sub-top.

Wij wensen alle handballiefhebbers en supporters van White Demons fijne kerstdagen en een heel voorspoedig 2015.

Auteur C Hogenboom
Meer White Demons handbal nieuws >>>>


21-12-2014
 
 
White Demons Ds1 - HMC Ds1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)