&

White Demons DS1 - HVW DS1

Dames White Demons heer en meester

Zaterdagavond 31 januari stonden de damesteams van White Demons en Bouwcenter Centen HVW tegenover elkaar in sporthal 't Ruiven in Berkel Enschot. Eerder in de competitie verloor White Demons de uitwedstrijd met 22 - 18 van HVW en de dames waren niet van plan om deze wedstrijd cadeau te doen. Vanaf het begin hield White Demons het tempo en de balcirculatie erg hoog waardoor HVW niet in haar ritme kwam. De dames uit Wanroij konden de gaten die ontstonden niet snel dichten ,waardoor White Demons halverwege de eerste helft uitliep naar een 8 - 3 voorsprong.

Deze voorsprong was meer dan verdient. Er werd sterk verdedigd en ook een paar speelsters die nu weer fit waren , gaven hun visitekaartje af. De wil om te winnen was er en via een paar breaks werd een ruststand bereikt van 14 - 6 in het voordeel van White Demons. De tweede helft kwam langzaam op gang. Pas na vijf minuten scoorde HVW het eerste doelpunt in de tweede helft en twee minuten later antwoordde White Demons. De coach gaf opdracht het tempo te verhogen en meteen ontstond er een levendige wedstrijd waardoor de tegenstander HVW de weg even kwijt was en dames van White Demons via schitterende combinaties uitliepen naar een 23 - 13 voorsprong.
De scheidsrechter liet spelen waar het kon en de toeschouwers genoten volop van deze mooie en sterke wedstrijd van White Demons. Uiteindelijk wonnen de dames van White Demons overtuigend van HVW met een royale voorsprong van 26 - 15.

Volgende week zondag 8 februari om 13.00 uur staat de uitwedstrijd tegen EMM op het programma.

Deze wedstrijd wordt in sporthal Baskenburg in Vlissingen gespeeld i.p.v. in Middelburg.