Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

White Demons Ds1 - Handbal Someren Ds1
 

 

White Demons lijkt weg omhoog gevonden te hebben.

De dames van White Demons hebben zaterdagavond 3 december een verdiende overwinning behaald op de dames van Handbal Someren. Ondanks het gemis van de langdurig geblesseerde Lisa Heijstek en de sinds vorige week geblesseerd geraakte Boxtelse Marit Hogenboom kwamen de dames uit Berkel-Enschot na een stroef begin langzaam beter in de wedstrijd. De balsnelheid liet in de eerste helft te wensen over, maar de inzet en de wil om te winnen waren bij White Demons wel aanwezig.

Bij de afronding werden regelmatig verkeerde keuzes gemaakt en een paar speelsters van White Demons hadden niet helemaal hun avond. Toch viel op dat een paar jongelingen binnen de selectie stevig op de deur aan het kloppen zijn, om hun plaats binnen het basisteam te veroveren. De teams hielden elkaar aardig in evenwicht en dat resulteerde in een ruststand van 8 - 8. In de tweede helft voerde de coach een paar wijzingen door, waardoor het spel sneller werd verplaatst en er met regelmaat openingen werden gecreƫrd door de dames van White Demons in de defensie van Handbal Someren. Langzaam maar zeker werd er een klein gaatje van 3 doelpunten verschil gemaakt waarin regelmatig de cirkelloopster Tessa van Broekhoven vrij aan de cirkel werd gevonden. Handbal Someren gooide er fysiek een schepje bovenop en dat resulteerde in diverse tijdstraffen van 2 minuten, waardoor White Demons de voorsprong verder kon uitbouwen. In de laatste fase van de wedstrijd probeerde Handbal Someren nog met diverse afstandsschoten de keeper van White Demons te verrassen, maar men kwam niet dichterbij met de score. Uiteindelijk kwam er een verdiende 21 -16 overwinning op het scorebord voor de dames uit Berkel-Enschot, die door deze teamprestatie de weg omhoog gevonden lijken te hebben.

Volgende week zondag 21 december 2014 spelen de dames hun laatste uitwedstrijd in 2014. White Demons gaat dan naar Raamsdonkveer en treedt dan om 13.15 uur aan tegen Goodflooring HMC. Uiteraard kunnen de dames ook daar de aanmoedigingen van hun supporters goed gebruiken.

Auteur C Hogenboom
Meer White Demons handbal nieuws >>>>


13-12-2014
 
 
White Demons Ds1 - Handbal Someren Ds1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)