Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

White Demons Ds1 - Swift Ds1
 

 

Nipte overwinning dames White Demons

Om de richting naar boven op de ranglijst door te zetten, moesten de dames van White Demons het zaterdagavond opnemen tegen de dames van Swift. Na de belangrijke overwinning van vorige week op Bergeijk wisten de dames dat een goed resultaat nodig was. In het begin van de wedstrijd duurde het lang voordat de score werd geopend, ditmaal door Swift, maar White Demons had meteen het antwoord klaar en scoorde een paar maal en wist steeds met één of twee doelpunten telkens de voorsprong te behouden. Door de leiding hadden de beide teams last om goed in hun spel te komen, omdat steeds voor kleine onbeduidende overtredingen gefloten werd en hiervoor ook diverse twee minuten straffen werden uitgedeeld. De beide teams wisten niet altijd waarvoor gefloten werd en dit werd door het aanwezige publiek ook niet goed begrepen.De teams hielden elkaar goed in evenwicht en gingen rusten met een 15 - 14 voorsprong voor White Demons.

 De tweede helft bood hetzelfde aanzicht als de eerste helft. White Demons liep langzaam uit door een paar snelle breaks, maar Swift kwam dichterbij door weer enkele twee minuten straffen bij de dames uit Berkel - Enschot, waardoor White Demons op een gegeven moment met vier speelsters in het veld stond. Toch toonden de dames veerkracht en inzet, ook op het moment dat de Boxtelse Marit Hogenboom met een omgezwikte enkel het veld moest verlaten. De wedstrijd werd steeds rommeliger en het was aan beide teams te danken dat ze hier heel goed mee omgingen. De eindstand ,die op het scorebord kwam, was 23 - 22  in het voordeel van de dames van White Demons.

Volgende week zaterdag 13 december staat er weer een thuiswedstrijd op het programma tegen Handbal Someren. Aanvang van deze wedstrijd is om 21.00 uur in sporthal 't Ruiven in Berkel-Enschot. Laat de dames niet in de steek en kom ze dan allemaal aanmoedigen zodat een goed resultaat haalbaar moet zijn.

Auteur C Hogenboom
Meer White Demons handbal nieuws >>>>


06-12-2014
 
 
White Demons Ds1 - Swift Ds1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)