Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

White-Demons - Tachos
 

 

White Demons DS1 starten seizoens opening met winst

Het 1e damesteam van White-Demons startte het handbalseizoen met een 18-16 overwinning op het 1e damesteam van Tachos uit Waalwijk. De zege kwam niet gemakkelijk tot stand in deze stevig gespeelde wedstrijd. White-Demons met in de gelederen de Boxtelse dames Marit Hogenboom en Liesbeth Zink stonden al vrij snel op een 1-3 achterstand .

Ondanks het snelle spel waardoor diverse prachtige doelpunten werden gescoord, kreeg de defensie geen grip de de beide opbouwers an Tachos waardoor de rust met een 7-9 achterstand werd ingegaan. Direct na rust scoorde Tachos 7-10, maar dit bracht de dames van White Demons niet van hun stuk. Er werd steviger en goed verdedigd en via de snelle buitenspelers kwam White-Demons halverwege de tweede helft op een 15-15 gelijke stand. De dames gaven niet op en zette hun sterke opmars voort en verdienden vooral op basis van de prestaties in de tweede helft de 18-16 overwinning.

Komende zaterdagavond 11 oktober staat de uitwedstrijd tegen kampioenskandidaat HABO uit Boekel op het programma.

Aanvang van deze wedstrijd is 19.00 uur in Sporthal De Burcht in Boekel.

Auteur C Hogenboom
Meer handbal nieuws >>>>


05-10-2014
 
 
White-Demons - Tachos
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)