Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

White Demons H1 - Rapiditas H1
 

 

Feestavondje White Demons door overwinning heren compleet !

Het was lang wachten op een ouderwets avondje White Demons, maar zaterdagavond was het zover. De 1e teams van de heren en de dames speelden beiden thuis en dat was het sein om de jeugd aan het werk te zetten en spandoeken te maken met aanmoedigingen om de zaal een feestelijke aankleding te geven. En dat heeft geholpen.

De heren van White Demons moesten aantreden tegen Rapiditas uit Weert, die op derde plaats staan op de ranglijst. Op voorhand een lastige opgave. Daar trokken de heren zich niets van aan en vanuit een sterke verdediging ging de wedstrijd gelijk op. Vooaral Saji Al Mahamed en Tom Schepens van Rapiditas maakten het de verdediging van White Demons wel erg lastig en wisten met enige regelmaat het net te vinden waar de heren geen antwoord op hadden. In de omschakeling wisten de heren van White Demons Rapiditas pijn te doen en vooral Sander van Geel en Roel Verhoeven waren een plaag voor hen. Mede door uitstekend keeperswerk van Luuk Harks werd een ruststand bereikt van 17 - 12.

In de tweede helft lieten de heren van White Demons zien dat ze plezier , de wil en de snelheid hadden dat het handballen zo leuk maakt.
Prachtige acties, snelle spelhervattingen, goede breaks , mooie doelpunten en een uitmuntende Roel Verhoeven maakten het er voor het publiek een waar feestavondje White Demons van.
Uiteindelijk werd er een eindstand bereikt van 33 - 24 in het voordeel van White Demons.
Coach Jeroen Baats zal blij zijn met het vertoonde spel dat toekomst biedt voor het volgende seizoen.
Toch zal hij afscheid moeten nemen van Sander van Geel, die volgend seizoen in de eredivisie de kleuren van Tachos uit Waalwijk gaat verdedigen.

Er volgen nu nog 2 uitwedstrijden voor de heren, te beginnen volgende week zondag tegen de koploper Snelwiek en een week later tegen runner-up Swift 2000.

Het is te hopen dat de competitieleider het volgende seizoen het avondje White Demons weer in ere hersteld met de wedstrijden van dames 1 en heren 1 achter elkaar. Vanavond bleek weer dat het publiek dit zeer weet te waarderen.

Auteur C Hogenboom
Meer White Demons handbal nieuws >>>>


14-03-2015
 
 
White Demons H1 - Rapiditas H1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)