Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Beker Desk DS1 - White Demons DS1
 

 

White Demons wint van DESK in bekercompetitie

Woensdagavond 18 november reisden de dames van White Demons naar Kaatsheuvel voor de bekerwedstrijd tegen DESK. Ook nu begonnen de dames niet geconcentreerd aan de wedstrijd, want na 3 minuten keken ze al tegen een 3-0 achterstand aan. De eerste actie van betekenis was een schot op de paal van Laura van Gils. Marijke Panis en Hannah van Disseldorp verkleinden de achterstand maar via een break liep DESK weer uit. Het spel van White Demons bleef moeizaam en er ging geen dreiging uit bij de aanvallen, zodat DESK eenvoudig de 3 doelpunten voorsprong kon behouden tot de rust.

De ruststand was 13-10.
Na de rust kwamen de dames energieker voor de dag. Er werd iets meer naar voren verdedigd wat problemen en balverlies opleverde bij DESK. In deze fase was er maar één team dat scoorde en dat was White Demons. Door onder andere 3 doelpunten van Liesbeth Zink werd de stand omgebogen naar een 15-19 voorsprong. In deze fase waren ook de lat en de paal het eindstation van de schoten van White Demons. DESK probeerde, maar het geloof in een goed resultaat ebde langzaam weg.
In de laatste fase van de wedstrijd kregen Liesbeth Zink en Anika van de Schoot nog 2-minutenstraffen waardoor DESK nog tweemaal tegen scoorde. Door nog twee mooie afstandsschoten van Larissa Versteijnen kwam er een eindstand op het scorebord van 17-21.

De scores:
Larissa Versteijnen 5, Lisa Hijstek 3, Marijke Panis 5, Romy Jonkers 1, Nicole van Esch 1, Hannah van Disseldorp 1, Laura van Gils 2.

Wie de volgende tegenstander in de bekercompetitie is, is nog onbekend.
Voor de reguliere handbalcompetitie is aanstaande zondag Bergeijk in Bergeijk de volgende tegenstander. Aanvang van deze wedstrijd is 13.45 uur in sporthal De Drie Eiken.

Auteur Cor Hogenboom
Meer White Demons handbal nieuws >>>>


18-11-2015
 
 
Beker Desk DS1 - White Demons DS1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)