Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

EHV DS1 - White Demons DS1
 

 

Regelmatige overwinning dames White Demons

Zondag 13 december togen de dames van White Demons naar Eindhoven om aan te treden tegen EHV in sporthal Genderbeemd. De start was veel belovend. Door een doelpunt van Lisa Hijstek , drie scores van Marit Hogenboom, een treffer van Hannah van Disseldorp en een benutte strafbal door Sabine van de Wiel werd er doortastend gewerkt naar een 3 - 6 voorsprong. Na een mooi doelpunt van Nicole van Esch miste Sabine van de Wiel een strafbal. Toch lukte het Hannah van Disseldorp met een laag onderhands schot de doelvrouw van EHV te verschalken.
EHV had moeite om het spel te maken en waren slordig in balbezit. Toch scoorden ze tweemaal voor de rust maar de nastoot was van White Demons.
Nicole van Esch scoorde na prachtig aangooien van Sabine van de Wiel met een vliegertje en Liesbeth Zink bracht de ruststand op 7 - 10.

Na de rust kon Lieke Claassen meteen aan de bak en wist ze de strafbal van EHV te keren, maar ondanks dat kwam EHV terug tot 10 - 10.
De coach paste het spelsysteem van White Demons aan en daar had EHV weinig tegen in te brengen. Door een schitterende bal vanuit de hoek trof Sabine van de Wiel doel en trof Marit Hogenboom via een prachtige break ook het net.
White Demons had niets meer te duchten van EHV en liep met regelmatige scores uit naar een eindstand van 12 - 22.

De scores waren:
Marijke Panis 1, Liesbeth Zink 1, Lisa Hijstek 4, Marit Hogenboom 6, Sabine van de Wiel 4, Hannah van Disseldorp 2, Larissa Versteijnen 1, Romy Jonkers 1 en Nicole van Esch 2.

Aanstaande zaterdag speelt White Demons thuis tegen de dames van Swift Helmond.
Deze wedstrijd begint om 19.20 uur en wordt gespeeld in Sporthal 't Ruiven in Berkel Enschot.

 

Auteur Cor Hogenboom
Meer White Demons handbal nieuws >>>>


13-12-2015
 
 
EHV DS1 - White Demons DS1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)