Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Elshout DS1 - White Demons DS1
 

 

Dames White Demons spelen in slotseconde gelijk tegen Elshout

Op zondag 21 februari moesten de dames van White Demons al bijtijds aantreden tegen de dames van Elshout in sporthal 'Onder de bogen ' in Drunen. De score werd geopend door Laura van Gils door een benutte strafbal. Ondanks scores van Lisa Hijstek, Marit Hogenboom en Tessa van Broekhoven bleven de dames van Elshout goed volgen.

Vooral de nummer 8 van Elshout was iedere keer succesvol met haar afstandsschoten. Ook de vrije worpen bleven voor gevaar zorgen bij de verdediging van White Demons. Na weer een benutte strafbal door Laura van Gils en een schot op de paal van Marit Hogenboom, miste Laura van Gils een strafbal waardoor in de tegenaanval Elshout de leiding nam. White Demons rechte de rug en namen brutaal de leiding door 3 doelpunten van Marijke Panis en een andermaal benutte strafbal door Laura van Gils. Toch kwamen de dames van Elshout in de laatste 5 minuten met 3 doelpunten dichterbij waarbij de verdediging van White Demons niet adequaat ingreep. De rust ging in met een 9 - 10 voorsprong voor White Demons.

Na de rust teisterde Marijke Panis de paal en kwam Elshout via een toegekend strafbal gelijk. De strijd ging in deze fase gelijk op en troffen Lisa Hijstek, Romy Jonkers en Laura van Gils doel. Via twee van richting veranderde afstandsschoten en een strak afstandschot van de al eerder genoemde nummer 8 werd er een gat geslagen van 3 doelpunten in het voordeel van Elshout, 16 - 13. Sabine van de Wiel scoorde in deze fase, maar Hannah van Disseldorp miste een grote kans. Toch lieten de dames van White Demons zich niet van de wijs brengen en via goed doorgaan van Liesbeth Zink, een prachtige goal van Marit Hogenboom en een schitterend schot van Hannah van Disseldorp werd de stand naar 18-17 terug gebracht. Door andermaal een benutte strafbal kreeg Laura van Gils weer een strafbal toegewezen, maar nu miste ze. Via weer een afstandsschot van Elshout kwam de stand op 20 - 18 met nog anderhalve minuut op de klok. Na goed doorzetten scoorde Hannah van Disseldorp en na een afgeslagen aanval van Elshout werd Tessa van Broekhoven gepakt op de cirkel. De tijd was inmiddels verstreken en Laura van Gils moest haar hoofd koel houden om deze strafbal te benutten.

Dit lukte en de eindstand van 20 - 20 kwam op het scorebord.

De scores waren:
Liesbeth Zink 1, Lisa Hijstek 2, Marijke Panis 4, Tessa van Broekhoven 1, Sabine van de Wiel 1, Hannah van Disseldorp 2, Laura van Gils 6, Marit Hogenboom 2 en Romy Jonkers 1.
Komende zaterdagavond 27 februari spelen de dames van White Demons hun thuiswedstrijd tegen Camelot/Desk. Deze wedstrijd begint om 19.20 uur en wordt gespeeld in sporthal 't Ruiven in Berkel Enschot.
Kom naar deze wedstrijd en moedig onze dames aan.

 

Auteur Cor Hogenboom
Meer White Demons handbal nieuws >>>>


21-01-2016
 
 
Elshout DS1 - White Demons DS1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)