Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

RED RAG Tachos DS1 - White Demons DS1
 

 

Koploper RED RAG Tachos wint in slotseconde van White Demons

Afgelopen zondag 31 januari gingen de dames van White Demons op bezoek bij koploper RED RAG Tachos in Waalwijk. De dames van White Demons hadden de laatste 2 wedstrijden in winst weten om te zetten en begonnen vol goede moed aan de wedstrijd, waar op voorhand een zege onmogelijk leek.
White Demons trok zich hier niets van aan en ondanks dat het eerste doelpunt tegen werd gescoord, trokken zij gedreven en gemotiveerd ten aanval en scoorde Marit Hogenboom het eerste doelpunt. Door een prachtig doelpunt van Lisa Hijstek en een benutte strafworp van Laura van Gils zagen de dames hun kansen stijgen om in Waalwijk een overwinning te halen. Met fris aanvallend spel vonden Marijke Panis en Marit Hogenboom wederom het net en wist Kristel Bertens op fraaie wijze een strafbal te keren. Laura van Gils en Liesbeth Zink brachten het verschil op twee doelpunten met Tachos en ook in deze fase wist Kristel Bertens op miraculeuze wijze een schot te keren. Door Marijke Panis en een benutte strafbal door Tachos brak de pauze aan met een 6 - 8 voorsprong voor White Demons.

De tweede helft begon White Demons in ondertal en kwam Tachos langszij. Door twee prachtige doelpunten van Marit Hogenboom, en wederom met een prachtige reflex een redding van doelvrouw Kristel Bertens trokken Hannah van Disseldorp en Lisa Hijstek de stand naar 10-12. Tachos ging wat forser spelen maar de dames van White Demons lieten zich niet van de wijs brengen. Tachos kwam in deze fase wel gelijk maar de wedstrijd bleef spannend doordat om en om door de ploegen gescoord werd. Marijke Panis en Sabine van de Wiel scoorden op schitterende wijze en Laura van Gils liet zich niet onbetuigd met een benutte strafbal.
Via wederom Marijke Panis en de twintig seconden voor tijd scorende Laura van Gils leek er een eindstand van 17 - 17 op het scorebord te komen. In de slotzoemer werd er volgens de scheidsrechter , die een goede wedstrijd floot, een kleine overtreding gemaakt door White Demons. Deze vrije worp moest nog genomen worden na de zoemer en ondanks de grote muur die de dames neergezet hadden, verdween het strak geplaatste schot precies in de bovenhoek van het doel waar Kristel Bertens geen antwoord op had.
Eindstand 18 - 17 in het voordeel van Tachos.
Een gelijkspel was eigenlijk de juiste uitslag geweest voor een enerverende en spannende wedstrijd.

Scores :Marijke Panis 4, Laura van Gils 4, Marit Hogenboom 4, Lisa Hijstek 2, Liesbeth Zink 1, Sabine van de Wiel 1 en Hannah van Disseldorp 1.

Over twee weken spelen de dames op zaterdagavond 13 februari om 19.20 uur hun thuiswedstrijd tegen het altijd lastige EMM uit Middelburg.
Deze wedstrijd wordt zoals gebruikelijk gespeeld in sporthal 't Ruiven in Berkel Enschot en na deze prachtige prestatie in Waalwijk verdienen de dames een grote supportersaanhang om hen aan te moedigen. We rekenen op jullie.

Auteur Cor Hogenboom
Meer White Demons handbal nieuws >>>>


31-01-2016
 
 
RED RAG Tachos DS1 - White Demons DS1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)