Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

White Demons DS1 - E.M.M./VSV Olympus DS1
 

 

Dames White Demons laten zege schieten.

Het betere optreden van de dames van White Demons in de competitie moest een mooi vervolg krijgen tegen EMM/Olympus uit Middelburg.

De dames kwamen goed uit de startblokken met 2 scores van Lisa Hijstek, een benutte strafbal door Laura van Gils en doelpunten van Marit Hogenboom en Hannah van Disseldorp.

In deze fase van de wedstrijd had Kristel Bertens een paar knappe reddingen zodat White Demons langzaam kon uitlopen door doelpunten van Tessa van Broekhoven en nogmaals Laura van Gils. Laura van Gils had trouwens haar vizier deze avond goed staan want ze scoorde nog vier keer en met nog scores van Marijke Panis en Tessa van Broekhoven werd er na weer twee geweldige reddingen van doelvrouw Kristel Bertens een ruststand bereikt van 14 – 9 in het voordeel van White Demons.

Na de pauze kwamen de dames van White Demons een fase in ondertal te staan, maar dat deerde niet want het gat van zes doelpunten bleef door doelpunten van Lisa Hijstek, Hannah van Disseldorp en Liesbeth Zink intact. In deze fase raakte Marijke Panis op het oog behoorlijk geblesseerd en hopen we dat ze niet al te lang uit de roulatie zal zijn. Tot een kleine 10 minuten voor tijd was er een tussenstand van 20 – 15. Sabine van de Wiel had een prachtig doelpunt gescoord en Lisa Hijstek en Laura van Gils hadden ook doeltreffend afgerond.

De laatste acht minuten waren de dames van White Demons het spoor volledig bijster. Door de felle aanvallen van EMM/Olympus en het vele onnodige balverlies aan White Demons zijde vielen de tegendoelpunten als rijpe appelen van de boom met een tussenstand van 20 – 20 tot gevolg. Lisa Hijstek maakte een minuut voor tijd 21 -20. De daarop volgende tegenaanval werd in eerste instantie gekeerd maar door onnodig balverlies wist EMM/Olympus pal voor tijd de gelijkmaker te scoren, eindstand 21 – 21.

De overwinning werd onnodig weggegeven en hopen we dat de positieve zaken van deze wedstrijd worden meegenomen naar de volgende competitiewedstrijden.

De scores waren:

Liesbeth Zink 2, Lisa Hijstek 5, Marijke Panis 1, Tessa van Broekhoven 2, Sabine van de Wiel 1, Hannah van Disselorp 2, Marit Hogenboom 1 en Laura van Gils 7.

Komende zondag spelen de dames in Drunen om 11.10 uur een uitwedstrijd tegen het eerste damesteam van Elshout. Het duel wordt gespeeld in sporthal 'Onder de Bogen '.

Auteur Cor Hogenboom
Meer White Demons handbal nieuws >>>>


13-02-2016
 
 
White Demons DS1 - E.M.M./VSV Olympus DS1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>


Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)