Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

White Demons DS1 - Tachos DS1
 

 

Zware nederlaag voor het jonge 1e damesteam van White Demons

Zaterdagavond 24 oktober trad het jonge 1e damesteam van White Demons aan tegen de dames van Tachos uit Waalwijk. De wedstrijd stond onder leiding van scheidsrechter Pieter Vissers.Tachos ging fel van start en iedere kans was een doelpunt. Daar waar Marijke Panis een dot van een kans verprutste en Patty van Esch een strafworp miste, stonden de dames uit Waalwijk meteen met 0 - 3 voor. Er was geen optimale concentratie en men begon slap aan de kant van de thuisclub.

Als verzachtende omstandigheid kan worden aangevoerd dat een behoorlijk deel van de selectie met lichte tot wat zwaardere blessures loopt te handballen, wat natuurlijk niet optimaal is om een goede prestatie te leveren. Door twee doelpunten vanuit de hoek van Marit Hogenboom en een prachtige combinatie van haar met Hannah van Disseldorp kwamen de dames uit Berkel Enschot knap terug tot 4 - 5. Jelena Coenders van Tachos was een plaag voor onze dames en scoorde er lustig op los en was de aanjaagster bij Tachos voor diverse mooie aanvallen.

De ruststand werd bereikt met een 6 - 11 voorsprong voor de dames uit Waalwijk. Na de theepauze bleef Tachos goed spelen en ebte het geloof in een goed resultaat bij de dames van White Demons langzaam weg ondanks de wil van diverse speelsters er nog iets van te maken. Door diverse aanvallen van White Demons te onderbreken liep Tachos via breaks uit en ook de combinaties tussen de dames van White Demons onderling wilden niet meer vlotten, waardoor er een eindstand op het scorebord kwam van 12 - 20 in het voordeel van Tachos.

De doelpuntenmaaksters aan de kant van White Demons waren:
Larissa Versteijnen 2, Marit Hogenboom 3, Lisa Heijstek 1, Marijke Panis 4, Hannah van Disseldorp 1 en Romy Jonkers 1.

Komende zondag 1 november 2015 gaan de dames van White Demons op bezoek in Middelburg bij de dames van EMM / VSV Olympus. Uiteraard zijn supporters van harte welkom om het team daar een hart onder de riem te steken.

Auteur Cor Hogenboom
Meer White Demons handbal nieuws >>>>


24-10-2015
 
 
White Demons DS1 - Tachos DS1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)