Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

White Demons H1 - Beekse Fusie Club H1
 

 

Heren White Demons niet doortastend genoeg

Zaterdagavond 28 november speelde hetĀ  eerste herenteam van White Demons zijn thuiswedstrijd tegen B.F.C. uit het Limburgse Beek. Na een paar succesvolle resultaten de laatste weken was het White Demons te doen om ook deze wedstrijd tot een goed einde te brengen. De heren startte goed met doelpunten van Martin Vissers en Hein van Rijsewijk. Toch kwam B.F.C vrij snel langszij en ondanks doelpunten van Hein van Rijsewijk en Jasper Robben bouwde B.F.C. zijn voorsprong uit naar 4-7. Rik Mutsaers scoorde nog twee keer en ondanks een prachtige redding van keeper Carlo Scheepers kon ook hij niet voorkomen dat de voorsprong groter werd voor B.F.C., 6-10.
In de eindfase van de eerste helft kregen onze heren wat meer vat op de wedstrijd dat resulteerde in twee doelpunten van Wouter van Geel. De ruststand werd bereikt van 10-12 in het voordeel van B.F.C. door doelpunten van Rik Mutsaers en Hein van Rijsewijk.

Vooral de nummer 8 en de nummer 3 van B.F.C. waren een plaag voor de verdediging van White Demons. Zij waren technisch vaardig en wisten het net veelvuldig te vinden. Er werd niet voldoende geanticipeerd op deze heren. Hein van Rijsewijk scoorde vlak na de rust . Door twee scores van Roel Verhoeven en een goede redding van keeper Carlo Scheepers liep de voorsprong van B.F.C. toch uit naar 13-18.
Rik Mutsaers scoorde nog drie doelpunten en mede door diverse reddingen van Carlo Scheepers gingĀ  de score van B.F.C. niet verder omhoog. Wouter van Geel scoorde als laatste voor White Demons, waardoor de eindstand op 17-26 werd bepaald.

De scores:
Rik Mutsaers 6, Hein van Rijsewijk4, Jasper Robben 1, Wouter van Geel 3, Martin Vissers 1, Roel Verhoeven 2.

Op 12 december spelen de heren in Sporthal Het Nest in Pijnacker een uitwedstrijd. Aanvang van deze wedstrijd is 20.30 uur

Auteur Cor Hogenboom
Meer White Demons handbal nieuws >>>>


28-11-2015
 
 
White Demons H1 - Beekse Fusie Club H1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)