Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

White Demons Kraacht Kup 2016
 

 

De elfde editie van de KRAACHT KUP is op 25 en 26 juni 2016

Een mix van 7-handbal, Shoot-Out én beachhandbal overgoten met een fikse dosis Brabantse gezelligheid.

Informatie over De Kraacht Kup
De zaterdag staat in het teken van het jeugdige enthousiasme en talent. Dat wil zeggen F- tot en met B-jeugd. De entourage wordt geheel afgestemd op de jeugd en de fanatieke, ouderlijke support.
De zondag is de dag voor de A-jeugd en senioren. Bij de senioren worden de poules ingedeeld naar zaalcompetitieniveau. Een wedstrijd duurt 2 maal 10 minuten. De organisatie garandeert een prettige spreiding van de wedstrijden voor ieder team.

Shoot-Out
Gekoppeld aan iedere ‘gewone’ wedstrijd is een Shoot-Out die meetelt in de eindstand. Shoot-Out is een 1 tegen 1 duel tussen veldspeler en keeper. De veldspeler loopt aan vanaf de middenlijn en schiet, voordat zij/hij de vrije worp cirkel (9 meter) betreedt. Voor E- en F-jeugd gelden aangepaste regels. Per wedstrijd zijn er 6 Shoot-Out pogingen per team. Let wel: door 6 verschillende teamleden.

Beachhandbal
De A-jeugd en senioren kunnen op zaterdagmiddag/avond deelnemen aan het beachhandbaltoernooi.
Download hier het Reglement Beachhandbal dat geldt tijdens de Kraacht Kup.

Programma

Onder voorbehoud van wijzigingen (donderdag volgt het definitieve programma):
•Conceptprogramma F t/m B-jeugd zaterdag 25 juni 2016
•Conceptprogramma A-jeugd en senioren zondag 26 juni 2016
•Conceptprogramma beachhandbal (A-jeugd en senioren) zaterdag 25 juni 2016

Om de wedstrijden in goede banen te leiden, zijn we dringend op zoek naar scheidsrechters. Mocht jij een wedstrijd willen fluiten, meld je dan via kraachtkup@white-demons.nl.

Meer informatie en aanmelden
Download hier het Informatieboekje (pdf).
Om u in te schrijven, download hier het inschrijfformulier (pdf).

Locatie
Het evenement vindt (onder voorbehoud) plaats op Sportpark ‘De Rauwbraken’ in Berkel-Enschot (N-B). De thuisbasis van H.V. White Demons biedt een prachtig toneel voor de Kraacht Kup. Het adres is Rauwbrakenweg 38 - 5056 EJ BERKEL-ENSCHOT.

Sportiviteit en gezelligheid
De Kraacht Kup staat voor het motto dat H.V. White Demons uitdraagt. In het clublied wordt het als volgt verwoord: “De kraacht van White Demons is de clubsfeer, sportieve vriendschap elke keer…”. De Kraacht Kup staat daarom voor meer dan een sportieve samensmelting van kleine en grote handballers. Gezelligheid en vermaak nemen een prominente plaats in.

18NIX beleid
Tijdens de Kraacht Kup is het 18NIX beleid van toepassing. Dit betekent dat aan personen onder de 18 jaar geen alcoholische dranken worden verstrekt. Het is deelnemers, begeleiders en bezoekers onder 18 jaar niet toegestaan om alcohol te kopen en/of consumeren. Aan personen van 18 jaar en ouder worden polsbandjes en stempels bij Het 18Nix punt door de organisatie verstrekt op vertoon van een geldig identiteitsbewijs. Vergeet je identiteitsbewijs dus niet!

Meer info
Voor meer informatie kun je een e-mail sturen naar kraachtkup@white-demons.nl

Meer White demons handbal nieuws >>>>


26-06-2016
 
 
White Demons Kraacht Kup 2016
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)