Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Helios'72 DS1 - White Demons DS1
 

 

Helios'72 DS1 maatje te groot voor White Demons DS1

Zondagmiddag  5 maart togen de dames van White Demons naar Uden voor de uitwedstrijd tegen de nummer drie van de ranglijst. Geen gemakkelijke opgave maar het begin was veel belovend. Het spel golfde op en neer en door doelpunten van Yvonne van Esch, Marijke Panis en tweemaal Nicole van Esch konden de dames van White Demons Helios'72 nog bijbenen.

Het tweede deel van de eerste helft hadden de dames geen antwoord op de afstandsschoten van Helios'72. Men stapte niet op tijd uit zodat doelvrouw Floor Lauwerijssen steeds het nakijken had. Annyka van der Schoot en Marleen van Lieshout bepaalden de ruststand op 12 – 6 in het voordeel van Helios'72.
Na de pauze ging in het begin de strijd gelijk op, maar White Demons kon de kloof van 6 doelpunten niet dichten. Het spel van White Demons werd wat onsamenhangend en de ruimtes werden groter waardoor Helios'72 via snelle breaks en goed samenspel de verdediging van White Demons uit elkaar speelde. De eindstand werd 31 – 19 in het voordeel van Helios'72.
Komende zondag 12 maart spelen de dames van White Demons wederom een uitwedstrijd tegen Bergeijk. Deze wedstrijd begint om 13.30 uur in sporthal De Drie Eiken aan de Hegmulder 2.

De scores:
Patty van Esch 2, Liesbeth Zink 1, Romy Jonkers 3, Nicole van Esch 5, Marijke Panis 3, Yvonne van Esch 1, Marleen van Lieshout 2,Annyka van der Schoot 2.

Auteur Cor Hogenboom
Meer White Demons handbal nieuws >>>>


05-03-2017
 
 
Helios'72 DS1 - White Demons DS1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)