Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

White Demons DS1 - Bergeijk DS1
 

 

White Demons DS1 verliest van Bergeijk

De dames van White Demons hebben zaterdag 26 november weer een nederlaag geleden in de competitie, ditmaal van Bergeijk. In het begin waren de dames van White Demons zeker niet de mindere en vooral paal en lat verhinderden dat ze de score van Bergeijk niet helemaal konden bijbenen.

Gedurende  de hele wedstrijd stond White Demons 2 doelpunten achter en ze konden er geen verandering in brengen. Het moet ook gezegd worden dat er dames spelen met een blessure en dan ook nog met een jong team en het antwoord is gegeven  dat het op dit moment dan ook niet helemaal wil lopen. Hannah van Disseldorp is sowieso tot de kerst nog niet speelklaar en naar het zich laat aanzien zal ook Marit Hogenboom tot begin januari 2017 zijn uitgeschakeld. Geen leuke vooruitzichten voor het team dat een beetje geluk en vertrouwen hard nodig heeft.

In de laatste fase van de wedstrijd tegen Bergeijk kon het jonge team het niet helemaal meer met de score bijhouden en eindigde de wedstrijd in een 21 – 29 nederlaag.

Komende zondag reist het gehavende team naar Middelburg om daar om 13.25 uur aan te treden tegen E.M.M./Olympus in sporthal de Sprong.

Op zaterdagavond 10 december om 19.20 uur speelt White Demons haar eerstvolgende thuiswedstrijd tegen Elshout in sporthal 't Ruiven in Berkel Enschot.  De dames zouden graag de afspraak willen maken  dat er dan veel supporters komen om ze aan te moedigen.  Ze rekenen op jullie.

Auteur Cor Hogenboom
Meer White Demons handbal nieuws >>>>


26-11-2016
 
 
White Demons DS1 - Bergeijk DS1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)