Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

White Demons DS1 - Bouwcenter Centen HVW DS1
 

 

Degradatie na verlies dames White Demons

Zaterdagavond 1 april speelden de dames van White Demons een verdienstelijke partij handbal tegen de dames van Bouwcenter Centen HVW.

In de eerste 20 minuten van de eerste helft waren de dames van White Demons duidelijk de meerdere van Bouwcenter. Snelheid en druk naar voren werden goed uitgevoerd en door onder andere Laura van Gils, Marijke Panis en Liesbeth Zink stond er op een gegeven moment een voorsprong van 7 – 3 op het scorebord. In de laatste fase van de eerste helft miste Laura van Gils een strafbal en doordat White Demons met 2 speelsters, die beiden     2-minuten straf kregen, zwaar in ondertal kwam te staan, wist Bouwcenter terug te komen tot een 7 – 6 ruststand, waarbij Hannah van Disseldorp in de laatste seconden de bal op de paal schoot.

In de tweede helft gingen de beide ploegen gelijk op en dat uitte zich ook in de score tot 6 minuten voor tijd waarbij Marit Hogenboom op dat moment White Demons op een 14 - 13 voorsprong schoot. De laatste minuten speelden de dames van White Demons erg onrustig en werden verkeerde keuzes gemaakt. Waar Bouwcenter wel doel trof ,kwam White Demons niet verder dan paal en lat.

Uiteindelijk won Bouwcenter Centen HVW met 14 – 16 van White Demons wat resulteerde in de degradatie van de dames van White Demons. Veel pech en diverse langdurige blessures braken het team op in dit seizoen.

Het komend seizoen een reden te meer voor het publiek om de dames te komen aanmoedigen en te zorgen dat de dames weer op de plaats komen waar ze horen.

Auteur Cor Hogenboom
Meer White Demons handbal nieuws >>>>


01-04-2017
 
 
White Demons DS1 - Bouwcenter Centen HVW DS1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)