Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

White Demons DS1 - Helios`72 DS1
 

 

Geflatteerde nederlaag na goede wedstrijd dames White Demons

Helios 72 uit Uden kwam afgelopen zaterdag 19 november naar Berkel Enschot om hun 2e positie op de ranglijst te verdedigen tegen de dames van White Demons. De wedstrijd begon voor White Demons ongelukkig doordat Helios 72 het openingsdoelpunt scoorde.

Maar door 3 doelpunten van Marijke Panis en een doelpunt van Liesbeth Zink ontspon zich een levendige wedstrijd waarin de dames van White Demons de betere ploeg waren op dat moment. Marit Hogenboom miste een grote kans en met 2 goede reddingen door Floor Lauwerijssen wist zij de dames te motiveren er een schepje bovenop te doen en met prachtig spel wisten Marit Hogenboom met 3 doelpunten en Laura van Gils met 2 doelpunten de score in hun voordeel om te buigen. Met de in vorm verkerende Floor Lauwerijssen en het vizier van Marijke Panis dat goed stond, kwam er een ruststand op het scorebord van 13 – 11.

Na de theepauze wisten de dames van White Demons de voorsprong te vergroten naar 17 – 12 door doelpunten van Marijke Panis, Romy Jonkers, Patty van Esch en Marit Hogenboom. Floor Lauwerijssen demonstreerde haar vorm wederom door een paar zekere scores te voorkomen. Langzaam glipte de finesses van het prachtige spel bij de dames van White Demons weg en sloop er onzekerheid in de ploeg omdat Helios 72 toch met o.a. een paar mooie afstandsschoten dichterbij kwam. Helios 72 gebruikte allerlei manieren om de dames van White Demons in verlegenheid te brengen, waarbij 1 speelster van de tegenstander steeds de rol van de stervende zwaan aannam. White Demons kwam niet meer in het spel en wist alleen nog door Nicole van Esch te scoren waardoor er uiteindelijk een wat geflatteerde 22 – 26 op het scorebord kwam te staan in het voordeel van Helios 72.

Komende zaterdag 26 november spelen de dames van White Demons wederom een thuiswedstrijd tegen de dames van Bergeijk in sporthal 't Ruiven.

Deze wedstrijd begint om 19.20 uur en om 21.00 uur spelen de heren van White Demons een thuiswedstrijd tegen Heerle.

Wie niet kan wachten tot zaterdagavond, kan donderdagavond 24 november terecht in sporthal De Leye aan de Baerdijk 43 in Oisterwijk , waar de dames van White Demons een bekerwedstrijd spelen tegen Taxandria. Aanvang van de wedstrijd is 20.00 uur.

Auteur Cor Hogenboom
Meer White Demons handbal nieuws >>>>


19-11-2016
 
 
White Demons DS1 - Helios`72 DS1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)