Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

White Demons DS1 - Internos DS1
 

 

White Demons DS1 een maat te klein voor Internos DS1

White Demons moest zaterdag 15 oktober in afgeslankte vorm aantreden tegen Internos. Het team was op diverse plaatsen verzwakt. Enkele speelsters, maar ook de vaste keeper, moesten vanwege een blessure afhaken.Internos wist in het begin van de wedstrijd steeds een voorsprong te nemen, met name door een aantal schoten van afstand en door goed instartende speelsters. In het begin kon White demons bijblijven, mede door enkele goede reddingen van de eigen keeper. Tot een stand van 4-5 kon White Demons bijblijven, maar vanaf dat moment, mede door een aantal minder goede acties en onnodig balverlies, kreeg Internos grip op de wedstrijd en liep het al snel uit. Er waren zeker een aantal knappe acties van White Demons-zijde, maar deze konden niet voorkomen dat ze met een stand van 6 - 16 de rust ingingen.

De tweede helft begon goed. Doordat Internos balverlies leed kon via een break-out de 7 - 16 aangetekend worden. Zeker in het begin kon White Demons bijblijven, er werd wat nauwkeuriger gespeeld. De overmacht van Internos was echter te groot maar inlopen tegen dit team was te veel gevraagd. Via een aantal goede individuele acties en alert reageren wist White Demons te komen tot een score van 16 doelpunten. Tegen het geweld van Internos konden ze echter niet op en moesten de wedstrijd met 16 tegen 30 uit handen geven.

De volgende wedstrijd is een uitwedstrijd in Tilburg tegen Camalot/Desk. Deze wedstrijd wordt gespeeld op zondag 30 oktober om 12.45 uur in het Tilburg University Sports Center aan de Academielaan 5.

Auteur Martin van Nunen
Meer White Demons handbal nieuws >>>>


15-10-2016
 
 
White Demons DS1 - Internos DS1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)