Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

White Demons DS1 - Swift Helmond DS1
 

 

Dames White Demons beginnen competitie matig

Zaterdagavond 1 oktober kwamen de dames van Swift Helmond op bezoek bij de dames van White Demons. Op voorhand altijd al een lastige wedstrijd. White Demons was slordig in de aanname van de bal waardoor veel beginnende aanvallen al bij voorbaat stokten. Wellicht was de wil om te winnen groot, maar dit kwam niet ten goede aan het spel. De snelheid in het spel liet te wensen over, terwijl als dit wel lukte , de afwerking van de aanval niet goed was. Het moet wel gezegd worden dat de keeper van Swift Helmond een goede wedstrijd stond te keepen.

De ruststand werd bereikt met 6 – 11 achterstand.

In de tweede helft veranderde er niet veel aan het vertoonde spel. Uiteraard is het een jong damesteam dat White Demons op dit moment heeft en waren er drie speelsters nog niet inzetbaar bij de eerste competitiewedstrijd. Als de wat veranderde speelstijl meer vertrouwen gaat geven, zullen er ongetwijfeld positieve resultaten behaald gaan worden.

Ondanks de goede inzet ging de eerste wedstrijd verloren met 15 – 24.

Komende zondag 9 oktober spelen de dames van White Demons om 17.40 uur een uitwedstrijd tegen RED-RAG Tachos in Waalwijk. Deze wedstrijd wordt gespeeld in sporthal De Zeine aan de Olympiaweg 12a.  De speelsters rekenen op jullie support.

Auteur Cor Hogenboom
Meer White Demons handbal nieuws >>>>


01-09-2016
 
 
White Demons - Swift Helmond
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)