Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

White Demons/Tachos HS1 - HVV'70 HS1
 

 

Thriller eindigt in zege voor White Demons

De heren van White Demons hadden afgelopen zaterdagavond HVV'70 als tegenstander dat momenteel de tweede plaats bezet in de competitie. Op voorhand een zeer lastige opgave.

Toch hadden de heren van White Demons het gevoel er deze avond iets moois van te willen maken en dat lieten ze vanaf het begin ook merken. Vol goede moed werd er onder leiding van Niels Versteijnen ten aanval getrokken en was er van schroom geen sprake. Er werd goed verdedigd en White Demons deed totaal niet onder voor HVV'70 uit Voorschoten. Via tweemaal een score van Niels Versteijnen, 1 doelpunt van Thomas Robben en 2 schitterende reddingen van keeper Florian Heine wist White Demons op voorsprong te komen en werd de daad bij het woord gevoegd en wist HVV'70 dat ze niet zomaar de winstpunten mee naar Voorschoten konden nemen. Er ontspon zich een boeiend duel waarbij over en weer gescoord werd en White Demons steeds aan de goede zijde van de score bleef. Ook Mikolaj Borowczyk scoorde in de periode dat hij inzetbaar was er lustig op los en als team bleek de wil om voor elkaar te werken erg groot. Dit resulteerde in een ruststand van 15-13 in het voordeel van White Demons.

In de tweede helft pakte HVV'70 de zaken wat steviger aan, waardoor de beide scheidsrechters wat meer op hun hoede waren en de spelers wat meer op hun gedrag aanspraken waarbij de spelers van HVV'70 in woord en gebaar het met diverse beslissingen niet eens waren. White Demons bleef rustig en pakte de kansen die er steeds weer kwamen, waarbij Niels Versteijnen het tempo bepaalde en de variaties in het aanvalsspel voor zijn rekening nam. Tevens was hij topscorer aan de kant van White Demons met 12 doelpunten.

Ruim 5 minuten voor tijd stond White Demons met 25-22 voor toen HVV'70 nog voor een laatste keer aanzette. White Demons verloor de controle deels over het spel en HVV'70 kwam terug tot 28-28 en met nog 4 seconden te spelen vergreep een speler van HVV'70 zich aan Niels Versteijnen. Een direkte rode kaart was zijn deel . De sanctie die hieruit volgde was een strafbal voor White Demons waar de handballers uit Voorschoten het niet echt mee eens waren. Niels Versteijnen hield het hoofd koel en scoorde zodat de verrassing compleet was en White Demons met 29-28 de overwinning naar zich toe trok. Het einde van een thriller waarbij de supporters en de spelers de overwinning luidkeels vierden.

Auteur
Meer White Demons handbal nieuws >>>>


28-01-2017
 
 
White Demons/Tachos HS1 - HVV'70 HS1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)