Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

White Demons DS1 - Internos DS2
 

 

White Demons speelt zich moeizaam naar overwinning

White Demons maakte het zich zaterdagavond 2 december onnodig moeilijk tegen de dames van Internos uit Etten-Leur. White Demons speelde onnauwkeurig, er zat geen rust in het spel en men was te gehaast in de afronding. Op de nummer 6 van Internos werd steevast te laat uitgestapt waardoor deze speelster een behoorlijk aantal doelpunten voor Internos wist te scoren. Bij het verdedigen van White Demons wist de nummer 8 van Internos zich steeds zo op te stellen dat ze gemakkelijk aangespeeld kon worden.

Nadat Internos de score had geopend wist Sabine van de Wiel drie maal het net te vinden en bleef White Demons steeds net op voorsprong. Tegen het einde van de eerste helft wist White Demons een gaatje te slaan van drie doelpunten waardoor de ruststand 13 – 10 werd. In deze periode had de doelvrouwe Floor Lauwerijssen diverse schitterende reddingen verricht en ook niet onvermeld mocht blijven dat Myrthe Wolfs een schitterend opgebouwde aanval met een mooi doelpunt wist te bekronen.

In de tweede helft wisten de dames van White Demons de kleine voorsprong te behouden en scoorde Robin Lauwerijssen nog een doelpunt na een prachtige pass van Liesbeth Zink. Ook in deze fase wist Floor Lauwerijssen haar doel goed schoon te houden en ondanks schoten van Nienke van der Meijs en Sabine van de Wiel op de paal wist Anouk Panis na een mooie pass de eindstand op 18 – 16 te brengen.

De scores:
Sabine van de Wiel 5, Robin Lauwerijssen 2, Anouk Panis 2, Liesbeth Zink 3, van Esch 2, Nienke van der Meijs 3 en Myrthe Wolfs 1.

Aanstaande zaterdagavond 9 december speelt White Demons een uitwedstrijd bij O.H.C.'01 in Oosterhout. Men speelt daar in sporthal Oosterheide aan de Lodewijk Napoleonlaan 111. De wedstrijd begint om 19.20 uur.

Auteur Cor Hogenboom
Meer White Demons handbal nieuws >>>>


02-12-2017
 
 
White Demons DS1 - Internos DS2
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)