Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HC Liempde H1 - HC Cranendonk H1
 

 

HC Liempde heren 1 nipte verlies op HC Cranendonk

Zondag 25 november op de laatste wedstrijddag voor de winterstop stond Cranendonck op het programma. Het gastteam was een vrij jonge ploeg, de op wonderbaarlijke wijze uit het graf herrezen grijsaard daargelaten. Het waaide dat het blies en dat noodzaakte Ward er toe wat extra gewicht in zijn schoenen te doen. De Liempdse heren, nog steeds met een onvolledige selectie door de vele langdurige blessures, kwamen om te winnen.

Na een ietswat te korte inspeeltijd hadden we de eerste 10 minuten van de wedstrijd nog extra nodig om aan het veld, de bal en elkaar te wennen. Cranendonck profiteerde hiervan door wat strafcorners te versieren, maar echt gevaarlijk werd het niet. Na deze extra gewenningsminuten kwam ook Liempde in de wedstrijd. De bal ging weer rond, combinaties werden uitgevoerd, maar strandden ook weer voordat ze het predicaat ‘van grote schoonheid’ in ontvangst konden nemen. Dit was ook meteen het probleem; het was heel vaak ‘net niet’. Het wilde gewoon niet lukken. Cranendonck was ondertussen vooral scherp in de counter. Bij vaak te eenvoudig balverlies van onze zijde, wist het thuisteam de snel spitsen in actie te zetten. Kansen en doelpunten werden op dit soort momenten door de verdediging en keeper goed verijdeld. Ook de strafcorners die dit vaak opleverde, werden niet benut. Omdat beide teams niet tot uitgespeelde kansen kwamen, stond met rust nog steeds de beginstand op het niet bestaande scorebord.

Het begin van de tweede helft had een vergelijkbaar beeld. Totdat ongeveer halverwege Cranendonck profiteerde van twee individuele blunders van de Liempdse verdediging en veel te eenvoudig op een 2-0 voorsprong kwam. HCL zette in het laatste kwartier nog alles op alles om de wedstrijd te keren. Cranendonck leunde echter op hun voorsprong en nog harder op hun cirkelrand. Liempde kwam er maar niet doorheen. Met nog 5 minuten te spelen was het dan toch eindelijk raak. Rob van der Steen wist tot ieders grote verbazing zijn backhand juist te gebruiken en een goede voorbereidende actie van Noud van de Heijden te promoveren tot een doelpunt. Met nog slechts enkele minuten op de klok mocht al het harde werken niet meer baten en werd de laatste wedstrijd voor de halfjaarlijkse rustperiode afgesloten met een nipte verliespartij.

De komende maanden zullen verscheidene spelers de tijd hebben om hun wonden te likken en anderen kunnen hun energie gaan botvieren in de zaalcompetitie.

 

Auteur:Justin van der Eerden
Bron :www.godjes.nl
Meer HC Liempde nieuws >>>>


25-11-2012
 
 
HC Liempde H1 - HC Cranendonk H1
 
 
 
  

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)