Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HC Liempde D1 - HC Bakel D1
 

 

De 3 punten willen niet de Liempdse kant opvallen


Onder het toezicht van de trouwe supporters van Liempde, waaronder Jan Schoenmakers, speelde de dames 1 zondag 21 april een thuiswedstrijd tegen de dames 1 van Bakel. Welke een plaats boven Liempde staan. Liempde begon fel en kreeg al snel een strafcorner mee, maar deze kon niet benut worden. Ook Bakel kreeg een strafcorner mee en zij wisten deze wel te benutten na vele rebounds. Liempde liet het er niet bij zitten en oefende regelmatig druk uit op Bakel. Zo speelde Randi van de Wiel een mooie pass richting Moniek Saris die de kans op scoren niet kon benutten. Liempde bleef in de aanval en al snel kreeg Marlie Schellekens een rebound in haar stick en maakte de gelijkmaker. Zo bleef Liempde fel en een goal hing in de lucht. Marlie veroorzaakte nog een strafcorner maar ook deze werd goed weggewerkt door de keepster van Bakel. Het uitteam kon af en toe uitbreken met een mooie aanval en de wedstrijd ging gelijk op. Er werd wederom een sterkte aanval van Liempde opgezet, maar Bakel wist deze te stoppen en uit de counter scoorde zij de 1-2. Opnieuw wist Marlie een strafcorner te forceren, maar ook deze kon niet benut worden. Snel daarna maakte Annet Saris een mooie actie en speelde de bal naar Lieke Schoenmakers die op haar beurt behendig de bal doortikte naar Fleur van Houtum die moest zien hoe ze de bal net naast de goal speelde. Net voor tijd wist Bakel nog een keer uit te rukken en het was een drukke bedoeling in de Liempdse cirkel. De Liempdse verdediging kon de bal niet wegwerken en in de kluts maakte Bakel de 1-3.

De tweede helft begon gelijk met een openingsaanval van Bakel, maar de Liempdse keepster Suzan van de Steen wist een grotere voorsprong voor Bakel te voorkomen. Al snel kreeg Liempde een strafcorner tegen, ook hier zat Suzan goed tussen. Bakel was in het begin van de 2e helft een stuk meer in balbezit en het spel van Liempde was minder fel waardoor ze zichzelf in de problemen werkte. Met nog een kwartier op de klok leek het kwartje bij Liempde te vallen en zetten ze alles op alles om in ieder geval de gelijkmakers te maken. Zo hield de Bakelse keepster een mooie tip-in bal van Martine Bosch tegen en konden Marlie en Moniek een mooie aanval opzetten. Liempde haalde het onderste uit de tenen en het harde werken werd dan uiteindelijk toch beloond met een goal van Hanne Verniers. Hanne wist te scoren uit de rebound en de stand werd nu 2-3 in het voordeel van Bakel. Het spel verlegde zich constant, zowel Liempde als Bakel creƫerde aanvallen. Tot de laatste minuut was het spannend. Moniek Saris wist nog een mooie kans op goal te forceren, maar een verdedigster van Bakel zat er goed tussen. Ook kreeg Liempde nog een strafcorner tegen, welke weer goed werd gestopt door Susan. In de laatste minuut was het toch Liempde die nog druk uit wist te oefenen op Bakel, maar het mocht niet meer baten. Liempde verliest, tijdens een spannende wedstrijd, thuis van Bakel.
Hopelijk heeft Liempde volgende week meer geluk als ze een uitwedstrijd mogen spelen tegen Hilvarenbeek.

Meer HC Liempde hockey nieuws >>>>


21-04-2013
 
 
 
HC Liempde D1 - HC Bakel D1
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)