Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HC Liempde D1- HC Udenhout D1
 

 

Udenhout D1 maatje te groot voor Liempde D1


Zondag 5 mei mochten de dames van Liempde de op een na laatste thuiswedstrijd spelen van dit seizoen. Liempde kwam de dames 1 van Udenhout tegen, welke een tweede plaats bezet in de competitie. Er stond Liempde een pittige wedstrijd te wachten. Liempde startte de wedstrijd door gelijk druk te zetten en het was daarom ook Liempde die als eerste de cirkel van Udenhout bereikte. Na een aantal minuten spelen verloor Liempde wat van die felheid en daar maakte Udenhout handig gebruik van en maakte de openingstreffer. Udenhout kreeg meer de overhand en liet mooi combinatie spel zien. Ze wisten elkaar goed te vinden en Liempde had hier de handel vol aan. Liempde kon met goed verdedigingswerk een strafcorner wegspelen.

Al snel volgde een mooie aanval van invalspeelster Alina Bekkers op Jonne van de Meulengraaf die een mooie bal voor de goal sloeg en Fleur van Houtum de kans zag de gelijkmaker erin te tikken. De gelijkstand bleef niet voor lang want al gauw zorgde Udenhout weer voor een voorsprong door een tip-in. Udenhout kreeg veel ruimte en speelde goed over waardoor ze elke keer gevaarlijk werden voor het doel van Liempde. Zo viel de 1-3 snel en via een strafcorner werd het al gauw 1-4. Wederom werd Udenhout gevaarlijk in de Liempdse cirkel, maar de gevraagde keepster, uit de A1, Judit van Rooij kon een verdere voorsprong voorkomen. In de laatste minuten van de eerste helft kreeg Liempde nog een strafcorner mee, maar kon deze niet benutten.

In het begin van de tweede helft wist Liempde vrijwel direct een strafcorner te forceren, maar ook deze konden zij niet benutten. De nr. 2 van Udenhout zat lekker in het spel en maakte de ene goal na de andere zo kwam de stand al snel op 1-6. Combinatie Fleur Schoenmakers en Fleur van Houtum wisten toch nog iets aan de stand te veranderen. Fleur Schoenmakers maakte een mooie actie en speelde de bal op Fleur van Houtum die de keepster wist te passeren en de stand kon veranderen naar 2-6. Liempde leek weer iets feller en al snel volgde weer een mooie aanval, maar Alina kon er net niet bij waardoor de Udenhoutse keepster de bal wist te onderscheppen. Het spel lag erg open en Udenhout wist elkaar goed te vinden. Na wederom een tip-in en een goal van de nr. 2 van Udenhout liet Liempde de koppies een beetje zakken. Liempde kwam er niet meer aan te pas. Uiteindelijk eindigde de stand op 2-9 in het voordeel van Udenhout. Liempde heeft hard gewerkt, maar Udenhout was vandaag een klasse beter.

Volgende week zou Liempde meer kans op een overwinning moeten hebben, ze spelen dan een uitwedstrijd tegen Peel en Maas.

Meer HC Liempde hockey nieuws >>>>


05-05-2013
 
 
HC Liempde D1- HC Udenhout D1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)