Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HC Liempde H1 - Don Quishoot H1
 

 

HC Liempde H1 -Don Quishoot aan elkaar gewaagd met aanvallen

Op de dag van de bevrijding zondag 5 mei mochten de mannen van Hockeyclub Liempde (HCL) aantreden tegen studentenvereniging Don Quishoot uit Eindhoven.
Nog in de flow van de afgelopen weken en met de goede resultaten in het hoofd wilde HCL vol goede moed fanatiek starten tegen de studenten.
In de beginfase waren beide ploegen aan elkaar gewaagd met aanvallen over en weer.  HCL kon geen vuist maken in de wedstrijd waardoor Don Quishoot het initiatief  overnam en Liempde steeds meer onder druk zette.
Na een mislukte strafcorner van Eindhovense kant werd de bal opnieuw de cirkel in gebracht waarna in de kluts Don Quishoot de 0-1 aantekende.  Een domper voor de mannen van HCL.

Na rust wilde de Liempdse mannen op zoek naar de gelijkmaker en kansen waren er zeker.  Jaro van Eekelen raakte het zijnet en Michiel van Schijndel trof na een goede doelpoging de Eindhovense keeper op zijn pad.
Uiteindelijke wisten de mannen van Don Quishoot het hoofd in de hitte cool te houden en bouwden hun score uit naar 0-4.
Met nog vijf minuten op de klok slaagde Noud van der Heijden er nog in om er een goede actie in te zetten.
Hij liep eenvoudig twee spelers van Don Quishoot voorbij en wist Alex van der Zwan te bereiken, die de eindstand (1-4) op het bord zette.

Meer HC Liempde hockey nieuws >>>>


05-05-2013
 
 
HC Liempde H1 - Don Quishoot
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)