Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HC Liempde H1 - DVS H1
 

 

HC Liempde heren 1 overlopen fysieke DVS H1

Na het onverwerkte verlies van vorige week moest er vandaag tegen de mannen uit Waalre gewonnen worden. De omstandigheden waren gunstig - zelfs Ali was nuchter - en er scheen een mooi zonnetje. Vandaag waren alle sponsoren extra welkom in de heuse vip-room met koffie en gluh wijn waar ze het spel konden aanschouwen.

De heren begonnen sterk en creëerden kans na kans maar via een counter wist DVS een strafcorner te versieren. Hier hebben ze blijkbaar veel op getraind want ze hadden maar één kans nodig om op voorsprong te komen. Liempde was wat ontdaan door de treffer maar ging op zoek naar de gelijkmaker. De druk op de verdediging van DVS werd opgevoerd waar de tegenstander moeilijk mee om wist te gaan. Ze speelden ballen alle kanten op, en dan vooral in de sticks van Liempde. De gelijkmaker kwam via een vrije slag welke daar Jaro van Eekelen werd getipt. Niet veel later was het Michiel van Schijndel die de ruststand bepaalde: 2-1.

In de rust was de boodschap duidelijk. Niet meegaan in het fysieke spel van de tegenstander, met zijn allen druk zetten en de kansen verzilveren. U vraagt, wij draaien: in de 10 minuten na rust werd DVS overrompeld met het spel van Liempde en werd er met snel combinatiespel en twee strafcorners viermaal gescoord. Hierna was het verzet gebroken en in plaats van door te gaan met combineren gingen de heren voor individueel succes waardoor er ook minder succesvol druk gezet werd en de goals uitbleven. DVS kwam nog wel eenmaal in de cirkel van liempde en wist dit buitenkansje meteen te benutten. Hiermee werd meteen de einduitslag bepaald: 6-2

Mark, vaste supporter van Heren 1 in zowel thuis als uitwedstrijd werd hiervoor bedankt en ontving van de club een mooie trui. Top!

Komende week spelen de heren in Valkenburg tegen Sjinborn die 1 punt meer hebben dan Liempde. Kom jij de heren aanmoedigen?

Auteur: Wickie
Meer HC Liempde hockey nieuws >>>>


17-03-2013
 
 
 
HC Liempde H1-DVS H1
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)