Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HC Liempde H1 - HC Hivarenbeek H1
 

 

HC Liempde  heren 1 gelijkspel op HC Hivarenbeek H1

Half 3 was de afslag, en het sportpark liep snel vol met geïnteresseerden voor de wedstrijd HCL – Hilvarenbeek. Meteen gingen de boys in baby blue goed van start. Onder leiding van Michiel van Schijndel jaagde HCL op een doelpunt. Dit leidde enkel niet tot het gewenste resultaat. Een positieve ontwikkeling was dat Justin van der Eerden speelde met 2 handen aan het begin van de wedstrijd.
Door een discussie op de bank over de net uitgedeelde truien word een goal van Jaro van Eekelen door de reservespelers op de bank gemist. In ieder geval, 1-0 voor ons aller Liempde. Hulde.

De tegenstander, spelend in een verkapt 3-5-2 systeem kwam niet aan de pas en werd volledig barca style weggetikt.  Helaas moesten we een tijdje Ron Doevendans missen omdat hij ongelukkig ten val kwam. Bolly, geleend van t’twiddes was een waardige vervanging. Toen ik deze bovenstaande zin schreef miste ik de 1-1 en de 2-1, laatstgenoemde scheen van grote schoonheid te zijn maar dat valt niet te verifiëren. Combinatie Noud van der Heijden/Jaro van Eekelen en dus 2-1. Wederom hulde.
Na een periode van 10 minuten waarin redelijk weinig gebeurde werd de eerste strafcorner verdient. Helaas geen succes en de ruststand was 2-1.
Tweede helft, Liempde heeft een vliegende start met twee grote kansen. Deze werden helaas niet benut en het enige wat er van over bleef was een mars voor Noud van der Heijden. Omdat hij de helm van de keeper wist te raken.

Na een goede jason derulo van Michiel van Schijndel (die een puike wedstrijd speelde !) werd een strafcorner met daarop een strafbal verdient. De verdediger ving de bal namelijk uit de lucht. Deze werd door Ron Doevendans verzilverd en het team zat op rozen. 3-1. Wederom hulde. Ondertussen werd van de bovenstaande positieve ontwikkeling van Justin van der Eerden, met twee handen spelen, ontkracht en ging hij weer gewoon met zijn rechterhandje aan de wandel. Op dit moment was de tegenstander ook redelijk op de knieën gebracht en kwamen er kans naar kans maar er werd goed door rood op de kop cirkel verdedigd. (of wij speelden niet goed om ze heen).  Het leek er op dat de 4-1 elk moment zou kan gaan vallen maar die viel niet. Ondanks dat er ook nog twee strafcorners in deze periode werden genomen.

Niet veel later besloten Michiel van Schijndel en een van de tegenstanders om elkaar de bal tegen het hoofd proberen te spelen en zodoende een bal te koppen. Helaas was dit reglementair niet toegestaan en ging het overkoppen niet door. Niet veel later valt uit het niets de 3-2 voor Hilvarenbeek waarna werd geconcludeerd dat het nog heel spannend ging worden. De woorden waren nog niet uitgesproken of de 3-3 hing al in den netten. Geen hulde.
In een hectische slotfase werd niet meer gescoord door beide partijen. Dit werd bij Hilvarenbeek gevierd als een overwinning maar bij ons beschouwd als een diepe teleurstelling. Helaas.
Volgende week ontmoet de Liempdse delegatie het team van Don Quishoot, een uitwedstrijd die om 14.30 uur daar van start gaat.

Auteur: Rob van de Steen
Bron :www.godjes.nl
Meer HC Liempde nieuws >>>>


28-10-2012
 
 
HC Liempde H1 - HC Hivarenbeek H1
 
 
 
  

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)