Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Koninklijke zegen HC Liempde H1 op Hilvarenbeek H1
 

 

Koninklijke zegen HC Liempde H1 op Hilvarenbeek H1

Zondag 28 april stond de uitwedstrijd tegen Hilvarenbeek H1 op de planning. De wedstrijd was vervroegd omdat de Hilvarenbeek spelers nog naar de wedstrijd Willem 2 – Vitesse wilden en op tijd de BBQ wilde starten. Het vervroegen was misschien wel een tactische zet van Hilvarenbeek maar heeft het geholpen??? Het begon met een gewonnen toss, dit was de eerste mentale klap voor Beek. Liempde die erg scherp uit de startblokken kwam scoorde de eerste goal al in de 3e min uit een Strafcorner variant via Alex van der Zwam 0-1.

De wedstrijd leek op dit moment nog erg spannend want Beek kwam een paar keer gevaarlijk met een counter. Gelukkig scoorde Liempde met een mooie assist van Nick van der Eerden een goal door Ron Doevendans die mooi vrij stond. Hierna werd het prijsschieten op de goede keeper van Hilvarenbeek. Er werden vele kansen op mooie wijze om zeep geholpen.
Michiel van Schijndel scoorde de 0-3 met een bal door de benen. En 5 min later scoorde Noud van der Heijden 0-4 voorafgaand door een mooi solo waarbij 4 man gepasseerd werd. Nu was dan eindelijk het fluit signaal voor de 2e helft. Er werden goede afspraken gemaakt zodat we de 2e helft efficiënter zouden zijn met het maken van een goal.

Dit resulteerde in een snelle goal in de 1e minuut van de tweede helft van Jaro van Eekelen door een mooie assist van de jonge a speler Jan van der Heijden 0-5. Hilvarenbeek bleef positief en bleef zich weren, hiervoor complimenten! Dit gedrag zorgde voor een strafcorner voor Hilvarenbeek die door de benen van de keeper gescoord werd 1-5. Liempde vond het genoeg geweest en in rap tempo scoorde ze via de lelijkste goal van het seizoen de 1-6 door Maarten van der Eerden. 1-7 door Laurens van der Eerden en 1-8 via een Assist genomen door Maarten van der Eerden en gescoord door Jaro van Eekelen. Alex van der Zwan scoorde de 1-9 via een uitgespeelde kans.
Het wapen van Liempde de strafcorner werd hierna ook nog benut door Justin van der Eerden, hij had hiervoor wel de rebound nodig maar scoorde alsnog met de backhand. 2 minuten voor tijd wist Robin Lahei ervandoor te gaan met de bal, hij maakte een solo over 35 meter en bekaf gaf hij de bal goed voor aan Alex van der Zwan die beheerst de 1-11 scoorde.
Liempde vond het genoeg geweest en de scheidsrechter ook. Positief liep Liempde een rondje uit en kreeg groot applaus van de meegereisde fans en trouwe supporters.
Het weer was lekker, de biertjes koud, de fans gezellig, Hilvarenbeek sportief, de scheidsrechters goed en de dames jong.

KORTOM: een geweldige zondag !

Meer HC Liempde nieuws >>>>


28-04-2013
 
 
HC Liempde H1 - HC Hilvarenbeek H1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)