Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Meiden MHC MEP MD1 behalen kampioenschap
 

 

Meiden MHC MEP MD1 behalen kampioenschap

Zaterdag 11 mei wisten de meiden van MHC MEP MD1 (Suze Swinkels, Fenne van de Biggelaar, Meike van den Brekel, Fleur Peeters, Mirte de Jong, Anne Langerwerf, Guusje Bosma, Ise Rosendaal, Aniek de Bekker, Judith Kruidenier, Floor de Wild, Merel Dupont, Pleun van Ingen en Sterre Bulte) hebben de kampioenstitel weten binnen te halen.

MEP staat nummer 1 in de poule en speelde tegen HCL die nummer 2 in de poule staat, op 5 punten achterstand. Wanneer MEP deze wedstrijd zou winnen dan staan ze 8 punten los en met 2 wedstrijden te spelen niet meer in te halen. Deze Boxtelse derby zou dan ook uit moeten maken of dat MEP het kampioenschap binnen zou gaan halen.
In de rust was het 0-2 voor MEP waarbij Liempde ook enkele uitbraken had maar niet tot scoren wist te komen. Na de rust heeft MEP de overhand genomen en wist de wedstrijd te winnen met 0-4.

Een knappe prestatie van dit team!

 

Meer MHC MEP hockey nieuws >>>>
Meer HC Liempde hockey nieuws >>>>


11-05-2013
 
 
HC Liempde MD1- MHC MEP MD1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)