Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HC Mierlo H1 - HC Liempde H1
 

 

HC Liempde H1 geen punten op HC Mierlo H1

Zoals elke zondag 14 april gingen de mannen van HC Liempde om half drie weer de wei in. Deze keer staat Mierlo op het programma, de nummer 1 van de competitie en zoals uit het viederklasse forum blijkt zeker geen makkelijke tegenstander. Na een goede en stevige warmingup begint de wedstrijd en vooral Mierlo gaat vliegend van start door binnen drie minuten de een nul al binnen te prikken na een strafcorner.

Vrij snel daarna herpakt Liempde zich en het krijgt een aantal kansen die volgen uit counters. Scoren hieruit lukt helaas niet. Mierlo lukt dat wel en scoort de 2-0. Wel is het nog steeds Liempde wat blijft jagen naar de 2-1 en Alex van der Zwan krijgt daar in een 1 op 1 met de keeper een enorme kans toe die hij helaas op professionele wegen om zeep weet te helpen, een mentale klap maar hij hersteld zich daarna goed door via een tip in wel de 2-1 te maken. Hiermee gaan de teams de rust in en Liempde ruikt bloed. Na een opzwepende peptalk van coach Marko gaan de heren vol goede moed de tweede helft in. Helaas scoort Mierlo de 3-1 en de mentale klap voor de HCL’ers was wel even merkbaar.

Na deze te hebben verwerkt gingen ze twee keer zo hard door en al gauw werd via een mooie Backhand van Noud van der Heijden de 3-2 gescoord. Wederom werd er door Liempde bloed geroken en ze gingen dan ook volle bak in de aanval, Laurens van der Eerden werd op een slimme wijze alleen voor de keeper gezet, speelde deze uit en wilde vervolgens “latje kratje” doen, mist de lat en scoort voor Liempde de 3-3. Liempde wilde nu alles dicht zetten en zorgen dat Mierlo niet meer kon scoren. Helaas is dit niet meer gelukt. De 4-3 en de 5-3 konden we niet meer tegenhouden en dat wordt dan ook de uitslag. Mierlo – HCL eindigt in een 5-3 nederlaag, maar Liempde heeft een uitstekende pot gespeeld!

 
Meer HC Liempde nieuws >>>>


14-04-2013
 
 
HC Mierlo H1 - HC Liempde H1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)