Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

DDHC D1 - HC Liempde D1
 

 

Ondanks goede moed geen HC Liempde D1 winst op DDHC D1

Na de mooie overwinning van vorige week gaat het team van HC Liempde dames 1 zondag 16 maart vol goede moed de tweede wedtrijd van het seizoen in. Na een geconcentreerde voorbereiding starten de dames gebrand om te winnen aan de wedstrijd. Een extra motivatie om te winnen is het dat dit de allerlaatste wedstrijd is van Britt Verhoeven, die het team helaas moet verlaten vanwege tijdgebrek.
Helaas krijgen de dames van HC Liempde dames 1 al snel een teleurstelling te verwerken. Door balverlies op het middenveld en een snel, goed uitgespeelde counter van DDHC komt Liempde in de eerste minuut op achterstand. Uiteraard laten zij het hier niet bij zitten en gaan zij vol de aanval in. Door een voorzet van Jonne van de Meulegraaf kan Alina Bekkers vanaf de kop van de cirkel de bal in het doel van DDHC flatsen, 1-1. Omdat Liempde zo graag wil winnen blijven zij erg aanvallend spelen. Ze staan hoog opgesteld waardoor DDHC er af en toe doorheen komt en de Liempdse cirkel weten te bereiken.

Toch kan Liempde zelf de voorsprong pakken door een halfhoge, snoeiharde voorzet van Irmin van de Wiel richting de cirkel van DDHC. Marlie Schellekens staat precies op de goede plek. Zij weet de bal te controleren en kan de 2-1 binnen halen. De Liempdse dames zijn erg blij en blijven zich aanvallend opstellen. Aan het spel is duidelijk te zien dat zij nogmaals willen scoren. Helaas brengt dit ook zijn risico’s met zich mee. Er vallen gaten in de verdediging waardoor een speelster van DDHC 1 op keepster Susan van de Steen af kan lopen zonder dat de verdediging van Liempde nog iets kan doen. DDHC benut deze kans en de stand is weer gelijk, 2-2. Het rustsignaal klinkt en de dames van Liempde nemen even de tijd om naar hun coaches te luisteren en te overleggen wat zij moeten doen om alsnog de punten in Liempde te houden.

Met vertouwen begint HC Liempde dames 1 aan de tweede helft. Maar helaas blijft de chaos in hun spel en vinden zij niet de rust om de bal degelijk uit te verdedigen. DDHC scoort al vrij snel na rust en komt op voorsprong, 3-2. Liempde weet verschillende aanvallen te creëren, maar de bal wil de doellijn maar niet passeren. Ook de meerdere strafcorners die zij forceren, leveren geen resultaat op. Door opnieuw een counter van DDHC weten zij een overtal situatie te creëren waarbij zij met 3 aanvallers voor 1 verdediger en de keepster van Liempde komen te staan. Het 4e doelpunt is hierna niet meer te voorkomen. DDHC wint met 4-2 van HCL Liempde.

Meer HC Liempde hockey nieuws >>>>


16-03-2014
 
 
DDHC D1 - HC Liempde D1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)