Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

DVS Dames 1 - HCL Dames 1
 

 

DVS Dames 1 net iets sterker dan HCL Dames 1

Zondag 6 oktober vertrokken de dames van Liempde naar Waalre voor weer een wedstrijd van de competitie. In het begin van de wedstrijd was het DVS die met veel aanvallen de Liempdse cirkel in kwam. Hierdoor forceerden ze twee strafcorners maar lieten deze onbenut. Na deze strafcorners was het HCL dat de aanval inzette. Via een goede aanval met Alina Bekkers en Marlie Schellekens kreeg Liempde een strafcorner. De strafcorner ging er niet gelijk in, maar na enkele rebounds belandde de bal alsnog in de goal van DVS.
DVS wist vele counters en kansen te creëren om de gelijkmaker te maken. Het was Fleur Schoenmakers die een gevaarlijke aanval stopte. Helaas forceerde DVS weer een strafcorner en deze werd ditmaal wel benut waardoor de stand weer gelijk was.
Liempde was in de eerste helft veel op de helft van DVS, maar DVS was op haar beurt dan weer gevaarlijk uit de counters. Als ze er eenmaal doorheen kwamen, waren ze meteen gevaarlijk. Gelukkig was het Irmin van de Wiel die de bal van de lijn haalde en de voorsprong van DVS voorkwam.
Na een over en weer van aanvallen was het uiteindelijk DVS dat op voorsprong kwam via een halfhoge bal in de linkerhoek.

Ruststand 2-1

In de tweede helft was het Liempde dat de aanval zocht. Ze creëerde een aantal goede kansen, maar deze werden helaas niet benut. DVS had weer een aantal counters, maar door de goed verdedigingswerk van Liempde kon ze de kansen niet afmaken.
Het was Liempde dat de stand weer gelijk wist te maken via een strafcorner. Het was Hanne Verniers die de bal in de goal wist te tikken.
Lang wist Liempde de gelijke stand niet te behouden want via weer een strafcorner maakte DVS de stand weer in hun voordeel (3-2).
Liempde had nog enkele goede kansen met Jonne van de Meulengraaf en Alina Bekkers, maar wist deze helaas niet te benutten. Vanuit een lange corner en chaos in de cirkel van Liempde wist DVS de wedstrijd naar zich toe te trekken door te scoren (4-2).
Liempde had nog een laatste aanval maar het mocht niet meer baten. Eindstand 4-2.

Bron : HC Liempde
Meer HC Liempde nieuws >>>>


06-10-2013
 
 
DVS Dames 1 - HCL Dames 1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)