Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HC Gilze Rijen D1- HC Liempde D1
 

 

HC Liempde dames 1 starten competitie goed tegen Gilze Rijen D1

Zondag 8 september vertrokken de dames van Liempde richting Gilze Rijen om de eerste competitie wedstrijd te spelen. Het weerbericht voorspelde niet veel goeds, maar eenmaal aangekomen in Gilze Rijen brak het zonnetje door.

Het was Gilze Rijen die de bal mocht uitnemen en zodra het fluitsignaal klonk, waren zij in de aanval. Na ongeveer een minuut spelen belandde de bal op een knullige manier in de goal van de Liempdse dames.
Snel daarna herpakte Liempde zich en creƫerde kansen. Het was dan ook HCL dat in het verloop van de eerste helft het meeste balbezit had. Wel forceerde Gilze Rijen een strafcorner maar deze werd goed tegengehouden door keepster Suzan van der Steen.
Liempde kreeg steeds meer kansen, maar kon deze helaas nog niet benutten. In de laatste minuut van de eerste helft was het Gilze Rijen die nog een aanval deed, maar deze actie werd goed onderschept door Annet Saris.

Russtand 1-0.

In de tweede helft was het Liempde dat van begin af aan het voortouw nam. Er waren goede passes, acties en uiteindelijk een doelpunt. Door een goede actie van Jonne van de Meulengraaf en Imke Schellekens was het uiteindelijk Imke Schellekens die de gelijkmaker maakte.
Na dit doelpunt kwam Liempde nog meer in de wedstrijd, vastberaden om te winnen. Gilze Rijen forceerde opnieuw een strafcorner, maar liet ook deze kans onbenut.
Het was Liempde die wel scoorde uit de strafcorner. Via stopster Randi van de Wiel kwam de bal bij Marlie Schellekens die op haar beurt de bal richting goal passte. Het was uiteindelijk Hanne Verniers die de bal in de goal kon tikken en Liempde op voorsprong kon brengen.
Gilze Rijen raakte uit het spel en ging steeds meer fouten maken waar de Liempdse dames van konden profiteren. Kort voor tijd was het van de Meulengraaf die Annet Saris kon bereiken die vervolgens Moniek Saris in de cirkel kon aanspelen. Het was Moniek Saris die de 1-3 maakte.

Bron : HC Liempde
Meer HC Liempde nieuws >>>>


08-09-2013
 
 
HC Gilze Rijen D1- HC Liempde D1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)