Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HC Liempde D1 - HC Tempo D1
 

 

HC Liempde dames 1 spelen gelijk tegen HC Tempo dames 1

Na een regenachtige periode begint HCL op een zonnige middag aan de wedstrijd tegen Tempo. Met nog maar 3 wedstrijden te gaan voor de winterstop, is Liempde gebrand om te winnen. Liempde begint erg fel en is veel aan de bal. Dit overwicht wordt al snel overgenomen door Tempo. Zij creeëren verschillende kansen en weten een strafcorner te forceren. Als eerste uitloopster zorgt Fleur Schoenmakers ervoor dat Tempo de bal niet richting het doel kan slaan. Toch weet Tempo de bal weer te veroveren en deze alsnog op doel te puchen. Keepster Susan van der Steen heeft een prima reflex en stopt de bal. Liempde komt daarna nog een aantal keer over de middenlijn, maar weet de cirkel van Tempo maar moeilijk te bereiken. Ruststand: 0-0.

De dames van HCL beginnen vol goede moed aan de tweede helft. Ze bereiken een aantal keer de cirkel vanTempo en beginnen kansen te creeëren. Een slag van Marlie Schellekens gaat hard voor de goal door maar kan helaas net niet worden aangetikt door haar teamgenoten. Tempo krijgt hierna ook weer een aantal kansen en profiteert van de paniek die er bij Liempde ontstaat. Het is Susan van der Steen die de Liempdse dames in de wedstijd weet te houden door de bal steeds weer uit het doel te houden. HCL verdedigt moeilijk uit en laat Tempo opnieuw de cirkel in komen. Als het 10 minuten voor het eind nog steeds 0-0 staat gaat Liempde weer wat meer gas geven. Ze weten een strafcorner te forceren, maar deze kunnen ze niet benutten door goed verdedegingswerk van Tempo. In de aller laatste minuut komt Tempo nog in de cirkel van Liempde en raken zij een voet van één van de verdedigsters van HCL. Vol spanning kijkt het publiek toe of Liempde in de laaste minuut de wedstrijd nog gaat verliezen. De bal wordt door Tempo langs het doel geslagen en daarmee klinkt het eindsignaal. Het blijft 0-0.

Woman of the match: Susan van der Steen

Bron : HC Liempde
Meer HC Liempde nieuws >>>>


10-11-2013
 
 
HC Liempde D1 - HC Tempo D1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)