Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HC Liempde D1 - DVS D1
 

 

HC Liempde D1 gelijkspel tegen DVS D1

Zondag 15 september speelden de Liempdse dames de tweede wedstrijd van de competitie. Na een goede overwinning van vorige week op Gilze Rijen ging HCL vol goede moed de wedstrijd in. DVS kwam goed uit de startblokken en al snel in de eerste helft maakte zij de openingstreffer. Liempde probeerde hierna iets terug te doen door middel van goede aanvallen. Helaas werden deze niet benut.
DVS had in de eerste helft een aantal strafcorners weten te forceren maar wist hier niets uit te halen. Liempde kwam gelukkig steeds beter in de wedstrijd en maakte minder fouten. De gelijkmaker bleef echter uit.

Ruststand 0-1

In de tweede helft was Liempde vastbesloten om de gelijkmaker te maken. Ze gingen fanatiek van start en wisten elkaar beter te vinden dan in de eerste helft van de wedstrijd. HCL forceerde een aantal strafcorners maar wist deze helaas niet te benutten door het goede keeperswerk aan de kant van DVS.
Halverwege de tweede helft was het dan toch Liempde die de gelijkmaker maakte. Na een goede actie van Moniek Saris was het uiteindelijk Marit van Oorschot die de 1-1 scoorde. Door deze goal kreeg Liempde meer zelfvertrouwen en ging ze op zoek naar de 2-1. DVS liet zich echter niet zomaar voorbij spelen en ook zij waren uit op nog een goal.
Met goede aanvallen van beide kanten mocht het uiteindelijk niet baten. De wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel.

Bron : HC Liempde
Meer HC Liempde nieuws >>>>


15-09-2013
 
 
HC Liempde D1 - DVS D1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)