Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HC Liempde D1 - HC Gilze D1
 

 

Zonnige overwinning in Liempde voor HC Liempde dames 1

Op deze zonnige zondag 30 september gaat Liempde, met het volste vertrouwen en een enthousiast publiek achter zich, de strijd aan tegen Gilze Rijen. Liempde is fanatiek, iedereen is geconcentreerd en dat werpt direct zijn vruchten af. Een mooie aanval opgezet door Jonne van de Meulengraaf en Lieke Schoenmakers zorgt voor de eerste kans van de dames. Een harde schuifslag van Van de Meulengraaf gaat rakelings over het doel.
De Liempdse dames blijven kansen creeëren, maar de bal wil de doellijn niet passeren. Heel even leek het alsof het gezegde ‘als het doelpunt aan de ene kant niet valt, valt hij aan de andere kant’ van kracht zou zijn op de wedstijd, maar gelukkig stond daar nog Susan van de Steen die de bal uit de verre hoek tikt. HCL blijft fel hockeyen en dat resulteerde eindelijk in het eerste doelpunt van de wedstrijd. Marlie Schellekens slaat de bal vanaf kop cirkel prima in de hoek. Liempde laat het niet zitten bij 1 doelpunt. In de 25e minuut deed Lieke een poging op doel door een snoeiharde bal te slaan op de keeper. Liempde weet de sporadische counters van Gilze Rijen te stoppen en straft dit meteen af. Fleur Schoenmakers loopt in de laatste minuut voor rust met de bal op en bereikt met een harde schuifslag de cirkel van Gilze Rijen. De bal wordt in de cirkel aangeraakt door een speelster van het bezoekende team en belant tussen de palen. 

Gilze Rijen begint vol frisse moed aan de tweede helft. Gilze Rijen weet meer balbezit te houden dan in de eerste helft. Al snel wordt Liempde wakker en neemt het overwicht in de wedstrijd weer over. Dit resulteert in een kans van Alina Bekkers die via de achterlijn richting het doel van Gilze Rijen loopt. Een doelpunt mag er niet van komen, maar de Liempdse dames halen er hun eerste strafcorner uit. Helaas wordt deze gestopt door de keeper. Gilze Rijen weet tegen het einde van de wedstrijd nog een strafcorner te forceren. Maar deze wordt tegen gehouden door de eerste uitloop van Liempde, Fleur Schoenmakers. Liempde speelt de wedstrijd rustig en beheerst uit en is blij met het behaalde resultaat. Ze behouden hierdoor de tweede plek in de voorcompetitie.

Bron : HC Liempde
Meer HC Liempde nieuws >>>>


30-09-2013
 
 
HC Liempde D1 - HC Gilze Rijen D1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)